Juicefast je inovativna tvrtka koja se ističe u proizvodnji i distribuciji zdravih sokova i obroka. Osnovana s misijom promicanja zdravijeg načina života, Juicefast je postao poznat po svojim prirodnim proizvodima koji ne sadrže aditive, konzervanse, ni dodane šećere. Proizvodi su kreirani u suradnji s nutricionistima kako bi se osigurala optimalna nutritivna vrijednost, čime se korisnicima omogućuje da uživaju u zdravim i ukusnim sokovima te obrocima koji podržavaju njihovo opće zdravlje i dobrobit.

Juicefast vlasnici Marko i David Dravinec
Juicefast vlasnici Marko i David Dravinec

Juicefast je počeo kao mali startup fokusiran na sokove za detoksikaciju, poboljšanje energije, probave i imuniteta. Ali je brzo proširio svoj asortiman uključujući gotove, nutritivno izbalansirane obroke i veća pakiranja sokova prilagođena poslovnom sektoru. Uvođenjem B2B modela, Juicefast je uspio proširiti svoje tržište na restorane (Square one), hotele i kafiće, kao i na korporativne klijente (Rimac, Kaufland i Studenac), uspješno se pozicionirajući u B2B segmentu.

JUICEFAST sokovi nova pakiranja od 330ml za kafiće i tertetane B2B
JUICEFAST sokovi nova pakiranja od 330ml za kafiće i tertetane B2B

Nova Juicefast pakiranja za ugostiteljstvo i maloprodaju

Rezultati ovog poteza nadmašili su sva očekivanja. Rast B2B segmenta poslovanja bio je brz, a Juicefast je ponudio inovativna rješenja poput većih pakiranja soka od 5 litara i praktičnih bočica od 330 ml, što je idealno za ugostitelje. Ovo im omogućuje da bez brige o količini i svježini voća u svojim objektima, uvijek imaju ponudu zdravih cijeđenih sokova. Zdravi sokovi su se pokazali kao izvrstan dodatak ponudi u salonima za uljepšavanje (Manuela Picard), fitness centrima (Speedfit, Body & mind, F45, Fire body, Anatomska centrala) i wellness objektima.

JUICEFAST box pakiranje od 5l soka
JUICEFAST box pakiranje od 5l soka

JUICEFAST office paketi

Juicefast je također uveo liniju gotovih obroka namijenjenih uredima i tvrtkama, dizajniranih za dinamičan životni stil. Svaki obrok sadržava esencijalne hranjive tvari i koristi HPP tehnologiju za produženje njihove svježine. Obroci su gotovi za samo dvije minute, što omogućava zaposlenicima da uživaju u hranjivom obroku unatoč ograničenom vremenu za pauzu. Mogućnost ranijih narudžbi dodatno skraćuje vrijeme čekanja.

JUICEFAST obrok na poslu
JUICEFAST obrok na poslu

Suradnja s poslovnim partnerima raste. Sve više prepoznaju vrijednost Juicefast proizvoda u osiguranju zdravih i uravnoteženih obroka tijekom radnog dana. Ovo jasno pokazuje kako autentičnost i strast u poslovanju mogu generirati pozitivne odgovore na tržištu. Sve to motivira Juicefast da nastavi pružati iznimnu kvalitetu i uslugu.

JUICEFAST sokovi i gotovi obroci
JUICEFAST sokovi i gotovi obroci

#juicefast #zdraviobroci #officepaketi #prirodni sokovi #zdravaprehrana #b2b

#daviddravinec #markodravinec #startup #foodtech #bezkonzervansa #bezsecera

Pročitajte naš članak 5 razloga za Juicefast dietu sa sokovima.