Osvježite svoje tijelo i postignite optimalno zdravlje

Jeste li ikada osjetili potrebu za svježim početkom i revitalizacijom vašeg tijela? Juicefast može biti odgovor koji tražite. Ova popularna metoda čišćenja organizma postala je sve zastupljenija zbog brojnih zdravstvenih koristi – u nastavku saznaj neke od njih.

5 razloga za dietu sa sokovima JUICEFAST 2

5 razloga za dietu sa sokovima JUICEFAST

Uklanja toksine iz tijela

Uz današnji užurban način života, naše tijelo često akumulira toksine. No, post na sokovima (juicefast) pruža nam dodatni poticaj u procesu njihove eliminacije. Juicefast programi  pažljivo su osmišljeni kako bi na prirodan način uklonili toksine. Kombiniranjem sokova s posebnim biljnim pripravcima kao što su Zeolit i Superfood Powder, povećava se učinkovitost detoksikacije tijela.

Usporava infekcije

Infekcije često proizlaze iz patogenih mikroorganizama koji se hrane šećerom i drugim štetnim sastojcima u hrani. Detoksikacija sokovima uskraćuje hranu tim štetnim mikroorganizmima u vašem tijelu, bez obzira radi li se o virusima, bakterijama, gljivicama ili parazitima. Ova metoda čišćenja stvara nepoželjno okruženje za patogene, pružajući vašem tijelu bolju obranu protiv infekcija.

Pomaže pri mršavljenju

Ako želite postići svoje ciljeve mršavljenja, detoksikacija sokovima može biti vaš saveznik. Ova metoda potiče sagorijevanje masnih stanica u tijelu na učinkovitiji način nego bilo koja dijeta. Tijekom posta na sokovima, umjesto industrijskog šećera, tijelo koristi zalihe masnoće za proizvodnju energije. Osim što pomaže da izgubite suvišne kilograme, post na sokovima daje crijevima priliku za odmor od probave hrane, što pridonosi njihovom zdravlju i ubrzava metabolizam.

Čisti kožu i kosu

Ako patite od kožnih problema poput akni ili imate oštećenu kosu, detoksikacija sokovima može biti vaše tajno oružje. Iako se u početku stanje kože može pogoršati zbog izlučivanja toksina putem znojenja, nakon provođenja juicefasta koža će se potpuno očistiti.

5 razloga za dietu sa sokovima JUICEFAST 1

Povećava energiju i fokus

Post sokovima poboljšava funkcioniranje mozga i potiče proizvodnju neurotrofičnog proteina mozga (BDNF), koji pridonosi stvaranju novih neurona i štiti mozak od promjena povezanih s Alzheimerovom bolešću. Tijekom juicefasta, tijelo ne treba toliko energije za rad probavnog sustava, što rezultira osjećajem viška energije.

Ovaj višak energije možete usmjeriti na druge aktivnosti, što će vam omogućiti veću produktivnost i fokus.

Uvjerite se sami zašto će i vama koristiti ovih 5 razloga za dietu sa sokovima JUICEFAST.

Pročitajte objavu Mate Rimac i Sandro Mur ulažu u startup JUICEFAST