U Mall of Split otvorena je Home & Cook premium trgovina: Home & Cook Premium store Split. Time se je tvrtka SEB još više približila svojim kupcima iz Dalmacije i Hercegovine.Trgovina se nalazi u prizemlju trgovačkog centra. Ova premium trgovina u svom asortimanu ima proizvode brendova: Kaiser, Krups, Lagostina, Rowenta, Tefal i WMF. To je sada već druga trgovina u Hrvatskoj koja ima kompletnu ponudu svih navedenih brendova. Prva je bila otvorena u zagrebačkom Avenue mallu.

Home & Cook premium trgovina Split @tia_liaa - robotski usisavači Rowenta

Osim svojih premium trgovina tvrtka SEB ima još i dvije outlet trgovine i to: Home & Cook outlet store u Designer Outlet Croatia centru u Rugvici i Home & Cook outlet store u Roses Designer Outlet centru. Trgovine outlet formata u svom asortimanu imaju proizvode brendova: EMSA, Kaiser, Krups, Lagostina, Moulinex, Rowenta, Silit, Tefal i WMF. U trgovinama Home & Cook se mogu naći svi proizvodi koji vam mogu zatrebati u kuhinji ili u vašem domu.

Home & Cook premium trgovina Split kupnja - blagajna

Na samom otvorenju prvog  dana,  trgovinu je posjetio značajan broj zainteresiranih kupaca koji su razgledavali i kupovali proizvode, te na taj način također  iskoristili jedinstvenu priliku kupovine po akcijskim cijenama povodom otvorenja Home & Cook premium store Split. 

Home & Cook premium store Split 2

Sve akcije u premium trgovini i outlet trgovinama Home & Cook možete pratiti na web stranici: www.homeandcook.hr  ili se za jednostavnije praćenje stalnih promotivnih akcija može registrirati za primanje Home & Cook Newslettera. Uz prijavu na newsletter dobiti ćete i dodatni popust u visini 10% na svoju kupnju.

Home & Cook premium store Split @tia_liaa

Home & Cook premium store Split je otvoren je svakim danom u tjednu od 9 do 21h.

Model: Antea Valenta @tia_liaa

Fotografije: Damir Dešković @damirdeskovic

#homeandcook #premiumstore #mallofsplit #tefal #rowenta #krups #wmf #moulinex #kaiser #seb #split

Više informacija:

PR agencija IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.