Tina Katanić – fotografije sa snimanja kampanje za vrhunski njemački brand Power System koji proizvodi dodatke prehrani za sportaše.

Tina Katanić se vrlo rado odazvala pozivu za snimanje kampanje Power Systema iako je izuzetno zauzeta sa snimanjima i novim poslom. Tina je od nedavno počela s pripremama za ljeto i sezonu badića. Za vrijeme snimanja u kući fitnesa COLLUM rekla da je upravo sada pravo vrijeme za pripreme za ljeto. Kako bi čim prije dostigla formu obna redovito koristi dodatke prehrane Power system, a uz stručnu pomoć Branimira Vajde, Tina se nada da će njezino tijelo i dalje izgledati perfektno. Kod modela je to posebno važno budući da kontinuirano snimaju kampanje za kupaće kostime i nove kolekcije ljetne odjeće. Tina se nedavno odvažila i na nove radne podvige pa je tako prihvatila zaposlenje u jednoj novoj tvrtci za online loto, koji će premjerno krenuti u rad idući mjesec. To će biti prvi takav projekt na području Srednje i Jugoistočne Europe, a sve će se emitirati iz Zagreba.

Snimanje je organizirala PR agencija In medias res komunikacije za svog klijenta FUTURE FOOD d.o.o. iz Zagreba. FUTURE FOOD je generalni uvoznik za dodatke prehrani za sportaše vrhunskog njemačkog branda POWER SYSTEM. Njihove proteinske pločice zauzimaju 1., 2., 3. i 8. mjesto po prodaji u Njemačkoj. Osim u trgovini Fitshop na Selskoj 215 na Zagrebačkoj Knežiji prizvode Power System možete naći i u svim trgovinama Mueller u Hrvatskoj.

Fotograf: Ratko Mavar

Tina Katanić - Isotonic Energy drink Power System
Tina Katanić – Isotonic Energy drink Power System
Tina Katanić i Matea Težak
Tina i Matea – L-Carnitin tablete Power System
Tina Katanić - L Carnitin ampule Power System
Tina Katanić – L Carnitin ampule Power System
Tina Katanić- Power System L Carnitin - kupači kostim
Tina – Power System L Carnitin – kupači kostim
Tina Katanić - Power System- Isotonic Enegy Drink
Tina Katanić – Power System- Isotonic Enegy Drink