POWER SYSTEM dodaci prehrani.
Njemačka kvaliteta za postizanje vrhunskih rezultata.

Tvrtka WPT utemeljena je 2001 godine u Hamburgu u Njemačkoj i zapošljava vrhunske nutricioniste, stručnjake prehrambene tehnologije i ostale stručnjake. Tvrtkin moto je „zdrav i kvalitetan život“. Cilj im je bio osigurati vrhunsku kvalitetu proizvoda kako bi postigli što bolju kvalitetu života. Njihova linija proizvoda Power System pokrenuta je 2004 godine s ciljem da osigura proizvode vrhunske kakvoće koji doprinose kvaliteti života i postizanju športskih rezultata.

WPT stručni tim se pobrinuo i za vrhunske sportaše pa je osigurao i Professional liniju. Ti proizvodi su osmišljeni kako bi nadopunili povećane prehrambene potrebe vrhunskih sportaša koje su inicirane njihovom velikom fizičkom aktivnošću. Svi proizvodi linije Power System proizvedeni su u Njemačkoj i prolaze sve važne kontrole koje garantiraju kvalitetu i sigurnost proizvoda. Od 2011 godine WPT proglašen je tržišnim liderom u dodacima prehrani za sportaše i rekreativce. Njihove proteinske pločice zauzimaju 1., 2., 3. i 8 mjesto među prvih 10 najprodavanijih.

www.futurefood.hr

https://www.facebook.com/FutureFoodPowerSystem/?fref=ts

Zadnja vijest preuzeta sa gloria.hr : Na Nova TV tv-showu “Zvijezde pod hipnozom” između ostalih, natjecatelja ove subote bit će manekenka i voditeljica Tina Katanić te poznati glumac Edvin Liverić. Tina Katanić pod hipnozom će postati radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina će obući uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavati zaštitnu kacigu. Zamiješat će beton u miješalici i lopatom nositi pijesak u miješalicu dok ubacuje cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. Na zvukove bušilice zaplesat će trbušni ples, a betonska miješalica u njezinoj će glavi prema Timoteovim uputama postati bubanj za loto. Smjesu maltera miješat će s kuhinjskim mikserom, ali ni to nije sve.