Pierre Petit satovi inspirirani su tradicionalnim i modernim, a ZAKS – ova  nova kolekcija  namijenjena je sofisticiranim poznavateljima umjetnosti izrade satova.

Pierre Petit modeli objedinjeni su u nekoliko linija satova: Laval – za sofisticirane žene koje teže klasičnoj eleganciji, Le Mans – koje karakterizira klasični sportski dizajn i elegancija u jednom, Paris – linija satova koja impresionira čistim linijama te detaljima na brojčanicima te Colmar  – linija keramičkih satova.

Muški sat Pierre Petite

Renomirani austrijski i švicarski brandovi satova Jacques Lemans i Pierre Petit od ovog tjedna mogu se kupiti u zlatarnicama ZAKS. Riječ je o poznatim urarskim tvrtkama čiji se proizvodi u ZAKS-u kreću od 700 kuna nadalje za Jacques Lemans, a od 1500 kuna za drugi brand.

Muški sat Pierre Petit 2

Riječ je o vrhunskoj cijeni za satove koji nose oznaku kvalitete Swiss Made, a od kojih svaki kupljeni u zlatarnicama Zaks dolazi sa garancijom u trajanju od dvije godine. Satovi ovih brandova savršen su božićni dar za Vama dragu osobu upravo zbog svoje kvalitete, ljepote i praktičnosti.

Le Mans ”je klasična, ali sportska serija Pierre Petita. Pierre Petit s “Le Mans” postavlja nova mjerila u pogledu preciznosti i stila. Sportski njuh i elegancija ključni su čimbenici jedinstvenog dizajna ovih modela. Upečatljivi su detalji poput Velikog datuma ili Otvorenog srca, ali i komplikacija poput retrogradnog dana u tjednu. Satovi serije “Le Mans” sportski su bez nedostatka elegancije – bezvremeno prekrasno remek-djelo.

S linijom satova „Parisom“ tehnička sofisticiranost ispunjava elegantnu prednost. Ovi modeli impresioniraju jasnom linijom, kao i upečatljivi dizajnerski elementi poput otvorenog srca ili ekstra ravnog kućišta. Kronografi s njihovim pravokutnim kućištima također su vrlo privlačna rijetkost. “Paris” Pierre Petita savršena je simbioza klasike i dizajna bez zanemarivanja tehničkih komponenti.

Ako želite savjet što kupiti njoj u zadnji čas pročitajte naš savjet…

www.zaks.hr