28.travnja 2015. u zagrebačkom City centru one west predstavljena je nova kolekcija cipela i torbi brazilske tvrtke PETITE JOLIE.

Petite Jolie kolekcija je predstavljena u dućanu C&L (Comfort and life). Uz vlasnicu tvrtke Materia Prima, gospođu Andreu de Maura L. Koci koja je taj brazilski brand dovela u Hrvatsku.

Petite Jolie event

Kolekciju su predstavile i  Miss Hrvatske Antonija Gogić, te  TV voditeljica Ecija Ivušić. Novu kolekciju si je ogledala i poduzetnica Snježana Mehun.

Petite Jolie Kolekcija - Miss Hrvatske Antonija Gugić

Aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić odabrala je Petit Jolie cipele na visoku potpeticu i upotpunila ih neodoljivom torbicom, TV voditeljica Ecija Ivušić odlučila se za tigrasti uzorak sandala i modnih detalja, dok je menadžerica Snježana Mehun svoj proljetni look upotpunila balerinkama s mornarskim uzorkom.

Ecija Ivušić na eventu Petite Jolie

Sve nazočne su zabavljale uz zvukove sambe brazilske plesačice.

Petite Jolie kolekcija odiše ljupkosti  što i samo njeno ime govori o tome. Sretnice koje će je nositi zasigurno će ovog ljeta privlačiti pažnju obućom i torbicama atraktivnih boja kao i materijala.

Petite Jolie kolekcija Ecija Ivušić sandale i torbica

Uz balerinke svih vrsta, u kolekciji se nalaze i cipele visokih potpetica kao i vedre i praktične natikače za plažu. Uz to ne treba zaboraviti i pripadajuće torbice.

Uz kolekciju PETITE JOLIE Brazil će i ove godine osvojiti plaže i ulice Hrvatske. Kolekcija se može naći u svih šest dućana vrhunske obuće C&L u Zagrebu, Splitu i Sinju.

https://hr-hr.facebook.com/pages/Petite-Jolie-Hrvatska/708475032523304

Agencija za odnose s javnošću IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.