Tina Katanić - Pećnica BOSCH serije 8
Tina Katanić – Pećnica BOSCH serije 8

Tina Katanić i Ivana Mišerić su predstavile prednosti nove pećnice BOSCH serije 8.

Pećnica Bosch serije 8  s funkcijom pirolize.

Konačno netko u kući tko voli čistiti.

Ako ste ikada čistili pećnicu, znate koliko je to naporno i dugotrajno. S funkcijom automatskog čišćenja – pirolizom možete odmah početi štedjeti trud i vrijeme. Funkcija pirolize spaljuje prljavštinu jednim pritiskom na gumb – vaša se pećnica očisti se skoro sama. Tako više nećete izgubiti niti jedne sekunde na čišćenje i imat ćete više slobodnog vremena.

Kada na pećnici aktivirate funkciju pirolize, uređaj se zagrijava i spaljuje zapečene ostatke jela, masnoće i ulja na temperaturi od 480°C. Nakon završenog postupka ostaje samo malo pepela koji možete ukloniti kuhinjskim papirom. Moguće je odabrati jedan od tri programa čišćenja ovisno o stupnju zaprljanosti i pritisnuti Start – sve ostalo pećnica radi automatski. Novi limovi, stalci i rešetke na izvlačenje pećnice BOSCH serije 8 otporni su na pirolizu i zato tijekom automatskog čišćenja mogu ostati u pećnici.

Pećnica Bosch za savršeno pečenje i prženje zahvaljujući tehnologiji visoko sofisticiranog senzora

Pećnica serije 8 uvijek pruža savršene rezultate pri pečenju i prženju, zahvaljujući raznovrsnosti inovativnih programa. PerfectBake senzor, npr, trajno mjeri razinu vlage pečenih namirnica i automatski prilagođava postupak pečenja. Ukoliko je jelo ispečeno do kraja, pećnica se sama isključuje.

Pečene namirnice, koje su nedovršene, presuhe ili čak izgorene su stvar prošlosti. Sva jela, od kolača do kruha i quiche pita, su savršeno ispečena. Jednostavno odaberite željeno jelo i pritisnite „Start“. Pećnica se sama pobrine za ostalo.

PerfectRoast ispitivač za meso, s druge strane, savršeno pojednostavljuje pripremu mesa, peradi i ribe. Varijanta koju je razvio Bosch izbjegava greške kod mjerenja jer ne samo da nadzire temperaturu jezgre na jednom mjestu, već na tri različita mjesta.

Bosch Assist pomaže pri odabiru pravog programa za pečenje kao i za prženje.

Dodatni bonus Serije 8 pećnica: novi 4D sustav vrućeg zraka. Ovdje se vrući zrak raspoređuje jednako kroz pećnicu koristeći novu vrstu kruženja ventilatora koji se vrti u svim smjerovima naizmjenično. Ovo omogućava korisniku da postavi jelo na bilo koji položaj police od 1 do 4 i još uvijek može postići savršene rezultate pečenja i kuhanja.

https://www.bosch-home.com/hr/ugradbeni-ku%C4%87anski-aparati-bosch-serije-8.html

Pećnica BOSCH serije 8 - Tina Katanić i Ivana Mišerić
Pećnica BOSCH serije 8 – Tina Katanić i Ivana Mišerić
Wolfram Pabst von Ohaim, Ivana Mišerić, Tina Katanić i Eduard Slunjski
Wolfram Pabst von Ohaim, Ivana Mišerić, Tina Katanić i Eduard Slunjski BOSCH
Ivana Mišerić, Chef Vladimir Šajnović i Tina Katanić
Ivana Mišerić, Chef Vladimir Šajnović i Tina Katanić – pećnica BOSCH
Tina Katanič, Juraj Pogledić i Nina Rokvić - pećnica BOSCH
Tina Katanič, Juraj Pogledić i Nina Rokvić – pećnica BOSCH
BOSCH pećnice serije 8
BOSCH pećnice serije 8 NOVINARI