Zašto trebamo ovlaživač zraka?

U ove hladne dane grijemo stambene i poslovne prostorije pri čemu se zrak snažno osuši. Suhi zrak negativno utječe na naše zdravlje. Posljedice su suha koža, ispucale usnice, svrbež očiju i sluznica, pečenje u grlu, umor, glavobolja i niska radna sposobnost. To se može spriječiti jednostavnom napravom koja je malena, prijenosna, priručna i lijepa na izgled. Super šik ovlaživač zraka Gorenje H17B.

Ovlaživač zraka Gorenje H17B vodi brigu o dovoljnoj vlazi u prostoru. Svojim je trendi oblikom i bojom modni dodatak za vaš stan ili ured. S kapacitetom 1,7 litara primjeren je za prostorije ukupne površine 25 do 30 m2. Ovlaživač Gorenje opremljen je sa više sigurnosnih sistema. Kad je razina vode preniska, sigurnosni prekidač automatski isključuje generator pare i zaustavlja raspršivanje. Sigurnosni prekidač protiv prevrtanja automatski isključi generator pare i zaustavi raspršivanje ako ovlaživač nije postavljen vodoravno (ako je nagnut).

Za prostore u kojima borave djeca

Ovlaživač zraka Gorenje primjeren je i za prostore u kojima borave djeca. Od prvog dana, ovlaživač zraka će osigurati optimalnu vlažnost zraka u prostoriji gdje se nalazi vaša beba. Olakšava njen san sprječavajući neugodnosti koje izaziva suh zrak. Također, sprječava pojavu kašlja, prehlada i začepljenog nosa.

Bolja vlažnost zraka

Gorenje ovlaživači zraka štite vas i vašu obitelj od neugoda koje uzrokuje suhi zrak. Olakšavaju poteškoće kod kašlja i prehlade te pomažu kod prevencija bolesti. Uz pomoć ovlaživača zraka vaš san će biti mirniji, cijelu noć. Sa ispravnom razinom vlage izbjeći ćete i probleme uzrokovane statičkim elektricitetom.

www.gorenje.hr