Danas smo u Designer’s outlet centru u Zagrebu organizirali otvorenje trgovine HOME & COOK našeg klijenta SEB Hrvatska. Home & Cook je službena trgovina brandova: EMSA, Kaiser, Krups, Lagostina, Moulinex, Rowenta, Tefal, Silit i WMF. Ovo je prva trgovina takve vrste u Hrvatskoj. U trgovini se mogu naći svi proizvodi koji vam trebaju u kuhinji ili u vašem domu.

Svi proizvodi u trgovini imaju posebno pristupačne cijene, a sada je upravo u tijeku još posebno prigodno sniženje povodom otvorenja. To znači da od 7 do 9. svibnja nude na već snižene cijene dodatnih 10% popusta i prigodni dar. A za kupnje iznad 1.000 kn daju još i dar iznenađenja.

Uprava Designer’s Outlet centra je tom prigodom poželjela vodstvu nove trgovine dobrodošlicu a djelatnici je direktor tvrtke ROS management uručio buket cvijeća.

Zbog ograničenja radi Corona virusa svi zaposlenici i gosti strogo su se pridržavali svih mjera predpisanih od strane stožera Civilne zaštite. Kako možete vidjeti i na fotografijama već prvi dan bilo je zainteresiranih kupaca koji su si rado razgledali trgovinu i proizvode i na kraju iskoristili jedinstvenu priliku i akcijske cijene za kupnju.

Na fotografijama s otvorenje trgovine HOME & COOK su manekenke Dora Skopančić i Ana Usmiani. Fotografije je napravio Ratko Mavar.

Galerija slika s otvorenja HOME & COOK trgovine

Na ovome linku možete pročitati objavu kako možete sami ispeći kruh pomoću Tefalovog pekača za kruh. U objavi se nalazi i recept za kruh od integralnog brašna.

Sve proizvode branda TEFAL pogledajte na njihovoj web stranici. Isto tako možete pogledati i stranicu ROWENTA.

Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo odraditi ovaj projekt koji je bio izuzetno zahtjevan obzirom na okolnosti. Veselimo se novim projektima u novim promjenjenim uvjetima.

PR agencija In medias res komunikacije d.o.o.