Samo jedan pogled na mladu glumicu Ornelu Višticu koja u kampanji Argentum srebrnarnica predstavlja novu kolekciju nakita na velikom sniženju, pravi je motiv da svratite u Argentum kako bi provjerili što vam ovoga puta nude.

Glumica Ornela Vištica i nakit Argentuma su najprivlačniji spoj. Elegantna i nevjerojatno senzualna mlada glumica  . koji se sada može kupiti po cijenama nižim za 50 posto dok se 40 posto sniženja odobrava na satove. Stoga, iskoristite priliku i kupnjom modernog nakita trajne vrijednosti darujte sebe ili svoje bližnje.

Posjetite najbližu srebrnarnicu ARGENTUM i uvjerite se u prepolovljene cijene modernog nakita. Sniže su i cijene satova renomiranih brandova Jacques Lemans, Sector, Slazenger, Just Cavalli, Galliano koji sada stoje prosječnih 750 kuna. Za kupnju svakog komada nakita u Argentumu dobivate potvrdu kvalitete. Certifikat garantira da je nakit izrađen od srebra finoće 925, a snižene cijene vrijede bez obzira na način plaćanja. Više informacija: www.argentum.hr

Jedna od najtalentiranijih mladih glumica u Hrvatskoj, zvijezda serije „Larin izbor“ Ornela Vištica koju trenutno na malim ekranima možemo vidjeti u HTV-ovoj emisiji „Ples sa zvijezdama“, zablistala je u novom spotu Argentuma – hrvatskog lanca srebrnarnica. Ponosna je što je zaštitno lice Argentuma, hrvatskog branda za prodaju nakita. Ornela Vištica je izjavila: „Suradnja s Argentumom traje već drugu godinu i neću skrivati da mi je drago što su upravo mene odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Obožavam nakit – obožavam ga isprobavati, poklanjati, dobivati i svakodnevno nositi, pa čak i kada plešem. Smatram da je svaka žena puno ljepša upravo s nakitom. Nakit je oduvijek bio idealan dar za poklanjanje u svim prigodama, a kolege me često pitaju čije to dragocjene ukrase poput srebrnih naušnica i raznovrsnog prstenja svakodnevno nosim. Meni nakita nikada dosta!“.

ARGENTUM I ORNELA: https://www.youtube.com/watch?v=PEGqSuQ_y6w

SNIŽENJE ARGENTUM: https://www.youtube.com/watch?v=9dJ9tC6XKZE

Ornela Vištica ARGENTUM
Ornela Vištica ARGENTUM
Ornela Vištica ARGENTUM
Ornela Vištica ARGENTUM

Na ovome linku možete nači najnovije akcije srebrnarnica Argentum.