Jučer se je u prodavaonici obuće Comfort and Life u City Centeru One West u Zagrebu održalo predstavljanje nove kolekcije obuće CLARKS jesen – zima 2015/2016.

Pozivu na predstavljanje odazvale su se mnoge poznate osobe koje su bile oduševljene udobnošću i izgledom novih modela cipela i čizama za novu sezonu.

Clarks Sanja Doležal

Atraktivne gošće i gosti

Među poznatima koje je zainteresirala nova kolekcija bile su Sanja Doležal, Mia Begović, Ankica Dobrić, Alka Vuica, Antea Kodžoman, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković i Snježana Mehun, dok su mušku novu kolekciju razgledali Boris Banović, Jerko Leko te Darijan Radelić Žarkov (oba NK Lokomotiva).

CLARKS - Darijan Radelić Žarkov, Antea Kodžoman i Jerko Leko
CLARKS – Darijan Radelić Žarkov, Antea Kodžoman i Jerko Leko

Nova kolekcija Clarks

U novoj kolekciji CLARKS obuće prevladavaju modeli izrađeni od najkvalitetnije crne, bakrene i sive kože. Ženske čizme su dizajnirane u stilu čizama za jahanje uz nove modne detalje. Cijela kolekcija ima i detalja tradicionalne engleske modne obuće. Za žene su tu balerinke s punom potpeticom, gležnjače s niskom i višom petom koja je uvijek stabilna za udoban hod. Sva CLARKS obuća je dizajnirana da bude udobna, elegantna i moderna. U prednjem dijelu svake cipele nalazi se jastučić kako bi stopalu bilo što udobnije. Obuća CLARKS namijenjena je za udoban hod tijekom cijeloga dana.

CLARKS-Ecija-Ivušič-web

Nova kolekcija Clarks cipela – najvećeg proizvođača cipela na svijetu CLARKS, moći će se naći ekskluzivno u svim prodavaonicama Comfort and Life (C&L), koje se nalaze u Zagrebu, Splitu, Puli i Sinju.

CLARKS - Mia Begović
CLARKS – Mia Begović

Tvrtka Clarks je najveći svjetski proizvođač obuće – globalna tvrtka za proizvodnju, dizajniranje inovacije i prodaju obuće. Clarks godišnje prodaje više od 50 milijuna pari cipela i posluje u preko 75 zemalja svijeta, od Europe i Amerike pa sve do Azije i Pacifika. Tvrtka broji čak 15000 zaposlenika što također pokazuje njenu veličinu i snagu u svijetu cipela.

CLARKS Povjest največeg proizvođaća cipela na svijetu

Tvrtka Clarks izrasla je iz male radionice Cyrusa i Jamesa Clarka koji su 1825 godine počeli s izradom kožnih papuča. Načela koja su im pomogla da postanu provjereni i respektabilni međunarodni brand ostala su ista. Sjedište tvrtke Clarks je još od tih vremena ulica u Somersetu u Londonu.

CLARKS u Cofort and Life trgovinama
CLARKS u Cofort and Life trgovinama

Clarks zapošljava veliki tim dizajnera sa svih strana svijeta. Oni traže inspiraciju u svjetskim modnim metropolama i na modnim pistama, ali također i u modnim utjecajima moderne Britanije, kao i tradicionalnih Clarks stilova.

Od vremena kada je bila proizvedena prva ‘Brown Petersburg’ papuča unazad gotovo 200 godina, Clarks obuća privlači pažnju i pobuđuje maštu ljudi u cijelome svijetu.

Nova kolekcija Clarks cipela - Antea Kođoman i Maja Cvjetković
CLARKS – Antea Kodžoman i Maja Cvjetković

Adrese prodavaonica Comfort and Life (C&L):
Zagreb:
• City Center One, West
• Gundulićeva 20
• Westgate ulaz broj 2, 1. kat
Split:
• City Center One, Split
• Bosanska 9
Sinj:
• Vrlička 8

https://www.sada.rtl.hr/info-i-magazini/sve-u-sest/79529/

https://www.citycenterone.hr/hr/zagreb-west/trgovine/comfortlife/

https://www.youtube.com/watch?v=pK1LlL5Jryg

PR agencija In medias res komunikacije d.o.o.