NEFF je jedna od najstarijih robnih marki kućanskih aparata na svijetu.

NEFF – Tvrtka BSH hišni aparati je u svom showroomu u Ljubljani predstavila predstavnicima slovenskih medija i influence-rima novi brand u svom portfoliju.

NEFF - Chef Primož Dolničar
NEFF – Chef Primož Dolničar

U NEFFu proizvode velike kućanske aparate već od 1877 godine. Njihovi kućanski aparati su namijenjeni individualistima koji uživaju u kuhanju i hrani, koji brinu o porijeklu svake namirnice koju će upotrijebiti u svojoj kuhinji. Njihovi vrhunski kućanski aparati su opremljeni sa svim najnaprednijim tehničkim rješenjima. Njemački brand NEFF je sigurno najprepoznatljiv po svojim pećnicama koje su opremljene jedinstvenim Slide&Hide vratima. Samo vrata NEFF pećnica prilikom njihovog otvaranja skliznu prema dolje i potpuno se uvuku ispod pećnice i tako omoguće nesmetanu manipulaciju s hranom u pećnici.

NEFF - Wolfram von Ohain - Slide&Hide vrata pećnice
NEFF – Wolfram von Ohain – Slide&Hide vrata pećnice

Sve prisutne je pozdravio i upoznao s novim brandom direktor tvrtke BSH kućanski aparati Slovenija gospodin Wolfram von Ohain. Da bi predstavnici medija stekli pravi dojam o vrijednostima branda im je Chef Primož Dolničar pripremao biranu hranu. Chef Primož Dolničar je sloveskoj javnosti poznat po svojoj emisiji “Iz vrta na tanjur” koja se emitira na TV Slovenija. Da je poseban potvrdilo je i vodstvo kabelskog TV kanala 24kitchen jer su otkupili cijelu sezonu njegovih emisija.

NEFF - Tara Zupančič - Alenka Godec
NEFF – Tara Zupančič – Alenka Godec

Cijelo događanje je povezivala voditeljica s POP TV Tara Zupančič. Među gostima je bila i poznata slovenska pjevačica Alenka Godec.

NEFF - Elena Dizdar - Nataša Naneva - Tara Zupančič
NEFF – Elena Dizdar – Nataša Naneva – Tara Zupančič

Na eventu su se predstavili ne neki izuzetni proizvođači hrane. Gospodin Boris Jenko predstavio se je sa svojim maslinovim uljem iz slovenske Istre “Jenko Belica”. Njegovo maslinovo ulje je samo u 2017 primilo u Europi 5 zlatnih medalja za kvalitetu. Sa svojim premium sokom od jabuka se je predstavio i OPG Grčin koji je dobio 2015 i 2016 u Londonu nagradu “Grate taste”, koja je najeminentnija nagrada za hranu na svijetu…

NEFF - juha od buće
Juha od buće
NEFF - janjeći kotleti
Janjeći kotleti
NEFF - losos
Losos
NEFF - desert
desert
NEFF - namirnice za pripremu hrane
Namirnice za pripremu hrane
NEFF press event; Ilona Penzeš - Vera Simončič - Sandra Bratuša - Nejc Simšić
Press event; Ilona Penzeš – Vera Simončič – Sandra Bratuša – Nejc Simšić
NEFF press event
NEFF press event
NEFF - press event
Press event
Degustacija soka od jabuke GRČIN
Degustacija soka od jabuke GRČIN

PR agencija In medias res komunikacija d.o.o.