Najveći hrvatski lanac poslovnica za prodaju zlatnog nakita, zlatarnice ZAKS,  uoči blagdanske kupnje lansirao je novi nakit s briljantima. Sav taj nakit je hrvatske proizvodnje koji po želji mogu biti ukrašeni dragim kamenjem poput safira, rubina, smaragda i akvamarina.

„Kada ne bi bilo žena dijamant bi bio običan kamenčić“, poznati je i istinit citat Victora Hugoa. Činjenica je da žene vole lijepi nakit. Zato su dijamanti jači od svih prolaznih trendova i način da se izrazi osobnost i stil.

Poznate zlatarske obitelji Glasnović i Dodić, vlasnici zlatarni ZAKS, u ponudu ZAKS-a nedavno su uvrstili i nakit s briljantima. Riječ je o više od stotinu modela prstenja. Točnije, oko stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, naušnice i privjesak, te o 20-ak novih modela burmi s briljantima. Cjelokupna kolekcija nakita s briljantima izrađena je većinom od 18 karatnog bijelog zlata. Po želji kupca može biti i oplemenjena dragim kamenjem: safirima, rubinima, smaragdima, ametistima, aquamarinima, dimnim topazima i sl.

ZAKS u Hrvatskoj ima 11 poslovnica. Perjanica je nedavno otvoreni ZAKS Premium Store u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića. U njem se, osim redovnog asortimana zlatnog i srebrnog nakita vrhunskog dizajna, nude i ekskluzivne linije modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj i inozemstvu.

ZAKS suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde u proizvodnji. Vizija tog lanca trgovina nakitom je postati regionalni lider s istaknutim temeljnim vrijednostima: spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu.

ZAKS je u Hrvatskoj doista referentno mjesto za nabavku zlatnog nakita i nakita s briljantima. To su prepoznale i mnoge poznate osobe iz javnog, političkog i estradnog života. Brojni građani ZAKS su prepoznali po kvaliteti, te modernom, ali i tradicionalnom nakitu koji nudi. Zlatni i srebrni nakit, većim dijelom je iz vlastite proizvodnje. Posebna linija uvijek cijenjenih zlatnika, kao i spremnost da se u vlastitim pogonima izradi nakit po želji. Sve to ZAKS izdiže iznad konkurencije.

Više informacija potražite na: www.zaks.hr

Prsten-od-bijelog-zlata-sa-briljantima-i-safirom,-24
ZAKS – nakit s briljantima
Prsten-od-bijelog-zlata-sa-briljantima-i-rubinom,-27
ZAKS – nakit s briljantima
Prsten-od-bijelog-zlata-sa-briljantima-i-aquamarinom2
ZAKS – nakit s briljantima