MeetMIS_Barrero

RADIONICE ZA USAVRŠAVANJE U MODERIRANJU

U Zagrebu će se u subotu 13. i nedjelju 14. svibnja ove godine održati radionice za zvanje MODERATORA. Radionice će voditi nizozemski stručnjak za moderiranje, gospodin Hans Etman koji je nedavno boravio u Zagrebu na RSVP festivalu(regionalni festival specijaliziran za event industriju) na kojem je među ostalim održao i radionicu pod nazivom Masters in Moderation. Radionica je oduševila polaznike što nas je ponukalo da zamolimo gospodina Hansa Etmana da dođe u Zagreb i održi novu radionicu. Radionice će se održati u prostorijama HUB385, Petračićeva 4, u Zagrebu.


Potrebno je istaknuti da je u Hrvatskoj sve više potreba za stručnjacima tog profila. Dobar moderator može pomoći da poslovni sastanak, konferencija, event ili pak seminar budu efikasniji i zabavniji, te definitivno i vredniji. Svaka konferencija ili sastanak imaju svoje jedinstvene karakteristike, pa tako i svaki moderator. Radionice će vam zasigurno pomoći da kao dobro uvježbani moderator postignete pravi učinak u pogledu zahtjeva klijenta i vas kao moderatora.

Hans Etman

Gospodin Hans Etman jedan je od članova tima velike nizozemske agencije čiji moderatori rade širom svijeta i žanju uspjeh za uspjehom. Gospodin Etman je, kako ga neki opisuju, otvoren, smiren i fokusiran. Svojom mirnoćom, izuzetnim znanjem i vještinom njegovog prenošenja, u kratkom vas roku može naučiti mnogim pojedinostima kako biste postali izuzetan moderator.

Izvorno vam navodimo što je o moderiranju rekao gospodin Etman:
“Be it at a congress, conference, debate, seminar or business meeting and whether you call it an MC (Master of Ceremonies), Facilitator, Moderator, Chairperson or discussion leader, in many occasions one person has the difficult but satisfying task to be in front of the audience and lead the way. All this and more fits our definition of the wonderful world of being a professional moderator”.

Kako bismo radionice što bolje prilagodili vašim zahtjevima, najljubaznije vas molimo da nam odgovorite na nekoliko slijedećih pitanja:

1. Da li već imate iskustva u moderiranju? Koliko puta godišnje ste radili kao moderator/ica ?
2. Koji je vaš najdraži tip moderiranja: sastanak/event?
3. Koje vještine kao moderator želite naučiti ? Molimo vas da ih navedete na ljestvici od 1-10
Predstavljanja
Intervjui
Panel diskusije
Pitanja i odgovori
Interakcija s publikom
Upravljanje vremenom
Dizajniranje sastanka
Ostale…………………………………………………………………………………………………
4. Kako vam edukacija za moderatora može pomoći u vašoj karijeri?

Cijena radionica po polazniku je 2.400,00 kuna +PDV. U cijenu su uključena i 2 ručka i pauze za kavu.
50% od gore navedenog iznosa potrebno je platiti do 15.04.2017., a ostalih 50% do 05.05.2017.
Budući da na radionice možemo primiti samo 15 polaznika, najljubaznije vas molimo u slučaju da ste zainteresirani, da nam u roku od 8 dana odgovorite na naš upitnik kako bismo u slučaju većeg interesa mogli na vrijeme organizirati i drugog trenera.
Više podataka o nizozemskoj agenciji možete pročitati na stranicama www.mastersinmoderation.com

SVOJE ODGOVORE POŠALJITE NA AGENCIJU “IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE” d.o.o.
email: astrid@inmediasreskomunikacije.com

Dodajte molimo još:
Ime i prezime:
Dob:
Zanimanje:
Email:
Gsm: