Na konferenciji za novinare tvrtka BOSCH predstavila svoju novu generaciju hladnjaka No Frost koji su opremljeni sa sustavom VitaFresh

Konferencija za novinare tvrtke BOSCH
Konferencija za novinare tvrtke BOSCH

Zahvaljujući sustavu VitaFresh pro moguće je temperaturu skladištenja za ribu, meso i mliječne proizvode kao i za voće i povrće precizno podesiti između minus jedan i plus tri stupnja Celzija. Temperatura blizu točke ledišta idealna je za namirnice koje se lako kvare, poput ribe i mesa. Poseban pretinac za takve namirnice također sprječava prenošenje mirisa na druge pretince. Istodobno se prema potrebi može podesiti vlažnost zraka za voće, povrće ili miješani sadržaj na tri različita stupnja. Zahvaljujući odvojenim i različito podesivim pretincima koji se mogu dijelom izvaditi i koji omogućuju upravljanje temperaturom i vlagom voće i povrće duže ostaje ukusno i hrskavo.

Konferencija za novinare tvrtke BOSCH
Konferencija za novinare tvrtke BOSCH – VitaFresh hladnjaci

Povodom predstavljanja novih hladnjaka, nazočnim predstavnicima medija kojih je bilo preko 40, se je obratila i Mirjana Tonković, mag. ing. prehrambenog inženjerstva te naglasila kako je za kvalitetu namirnica odnosno količinu mikroorganizama koji se razvijaju u hladnjacima jako bitan redoslijed posloženih namirnica u hladnjaku jer imaju različitu temperaturu i samim tim različitu potrebu u hladnjaku. Nije cilj da namirnica bude trajno i dugo jestiva već da bude dobro jestiva, da nam je zdrava za jesti, poručila je Tonković.

Mirjana Tonković
Mirjana Tonković

Konferencija za novinare bila je i povod za predstavljanje još jednog novog proizvoda.

Gospođa Mirjana Tonković predstavila je BOSCH Baby Chef komplet. Baby Chef komplet se sastoji od  štapnog miksera ErgoMixx i knjige sa 55 recepata  koja će pomoći majkama u jednostavnom pripremanju zdravih obroka za njihovu djecu.

Eduard Slunjski direktor Bosch kućanski uređaji d.o.o.
Eduard Slunjski direktor Bosch kućanski uređaji d.o.o.

Konferencija za novinare bila je i prilika da direktor tvrtke Bosch kućanski uređaji gospodin Eduard Slunjski okupljenim je novinarima predstavi poslovne rezultate i poziciju tvrtke BOSCH na hrvatskom tržištu. Osim velikog broja predstavnika medija na konferenciji za novinare su bile i Mia Begović i Maja Lena Lopatny.

Konferencija za novinare tvrtke BOSCH

Konferencija za novinare je održana u multimedijskoj dvorani Matis Absolut lounge bara u Zagrebu.

Gošće na eventu su bile gospođa Mia Begović i gospodična Maja Lena Lopatny.

Maja-Lena-Lopatny-Nina-Rokvić-Mirjana-Tonkovič-Mia-Begović-Edurad-Slunjski
Maja-Lena-Lopatny-Nina-Rokvić-Mirjana-Tonkovič-Mia-Begović-Edurad-Slunjski

Fotografije: Ratko Mavar

https://www.bosch-home.com/hr/proizvodi/hla%C4%91enje-i-zamrzavanje/hladnjaci.html