BOSCH kuhalo za vodu Styline TWK8611P

Za ljubitelje dizajna i toplog čaja

Kuhalo za vodu BOSCH s automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja i isušivanja.

Ovo markantno kuhalo za vodu snage 2400 W služi za pripremanje različitih toplih napitaka koji naš dan čine još ugodnijim i ljepšim. U kuhalu se može pripremiti do 1,5 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno sa sigurnosnim prekidačem za automatsko isključivanje kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja.

Na podlošku ga možemo rotirati za 360° i ono se s njega može vrlo jednostavno podizati te isto tako i ponovno staviti.

Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba savršeno odgovarati pojedinoj vrsti čaja — jer se samo tako okusi mogu potpuno razviti. Kako biste to postigli, sada možete podesiti temperaturu vode na četiri razine — od 70°C do 100°C — putem LED zaslona koji pokazuje kada se dosegne određena razina temperature.

Opremljeno je i funkcijom “Keep Warm” za konstantno održavanje temperature. Dno posude je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a grijači su radi sigurnosti pokriveni. Filter za vodeni kamenac se može ukloniti radi čišćenja i napravljen je od nehrđajućeg čelika. Razina vode u kuhalu može se očitati na vanjskoj strani vrča. Poklopac vrča može se otvoriti pritiskom na gumb, a može se i zaključati. Priključni kabel se može jednostavno sakriti u poseban utor za lako spremanje kuhala.

BOSCH Styline prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata.


Preporučena maloprodajna cijena s PDV je 869.00 kn.

https://www.bosch-home.com/hr/proizvodi/doru%C4%8Dkovanje/kuhala-za-vodu/TWK8611P.html