Grohe Sensia Arena – Novi tuš WC opremljen je pametnom tehnologijom

Naš svakodnevni život bio bi nezamisliv bez pametne tehnologije koja nas prati od ranog jutra do kasno navečer. U posljednje smo vrijeme svjedočili novim tehnologijama koje poboljšavaju našu udobnost čak i u privatnim prostorijama poput kupaonice.

U tvrtki GROHE sljedeći je korak te evolucije nazvan „inteligentna njega”: proizvođačeva nova kategorija proizvoda GROHE Spalet upotrebljava pametne tehnologije da bi pretvorili naš najprivatniji ritual u osvježavajuće i ugodno iskustvo. Ovaj asortiman naprednih tuš WC-a kombinira najbolje od dva svijeta – njemački dizajn i izradu s jedne strane te japansku spa kulturu s druge. Pružajući savršenu njegu tijela, vrhunsku higijenu i personaliziranu udobnost, Grohe Sensia® Arena podiže tuš WC-e u novu dimenziju čistoće i ugodnosti.

Pranje ili brisanje?

Ništa ne čisti temeljito i nježno kao voda. Nitko ne bi smatrao svoje ruke „čistima” nakon brzog brisanja papirnatim ručnikom. Ono što već dugo uzimamo zdravo za gotovo u smislu pranja ruku ili tuširanja sada se sve više cijeni i prilikom uporabe WC-a. Grohe Sensia Arena čisti i osvježava osjetljivu kožu bez izlaganja grubom papiru ili kemikalijama. Ima li što prirodnije od iskorištavanja snage vode za čišćenje i uporabe toplog zraka za nježno sušenje? Novi GROHE Spalet pruža upravo to.

Novi WC GROHE Sensia Arena ne osigurava samo najveću razinu čistoće nego i odlično izgleda. Stiliziran u poznatom studiju GROHE Design Studio, njegova naizgled bestežinska silueta vrlo se lako uklapa u svaki stil uređenja kupaonice. Postupak njegova dizajna i izrade temeljen je isključivo na potrebama korisnika i odlučnosti u stvaranju potpuno intuitivnog korisničkog sučelja. Rezultat je elegantan uređaj za kupaonicu s kojim će se korisnici odmah osjećati kao kod kuće.

GROHE Sensia WC tuš
GROHE Sensia WC tuš

Potpuno personalizirana njega

Naglasak WC-a Sensia Arena je na personalizaciji, a ne na standardizaciji. Sve postavke mogu se podesiti – od jačine i položaja mlaza do temperature vode i trajanja ciklusa čišćenja. WC sadržava vlastiti protočni grijač vode za isporuku neograničene količine tople vode. Vrsta i način mlaza također se mogu odabrati prema osobnim željama. Od standardnog tuša do lady tuša ili dvojnog tuša, od oscilirajućog do masažnog mlaza – svaki korisnik može podesiti osvježavajući postupak čišćenja prema svojim osobnim potrebama.

U potpunosti čisto i sigurno

Tuš WC Sensia Arena osmišljen je kao jedno od najčišćih mjesta u kući. Od oblika školjke do naprednog premaza – sve je tu kako bi se osigurale najveće razine čistoće i higijene. Nova tehnologija GROHE AquaCeramic stvara glatki hidrofilni sloj na keramičkoj površini na koji se prljavština i kamenac ne mogu uhvatiti. Osim toga, napredna površina GROHE HyperClean upotrebljava prirodne antibakterijske ione srebra za sprečavanje 99 posto rasta bakterija. Na taj način održavanje keramičke školjke blještavo čistom i bez bakterija zahtijeva samo minimalni trud. Učinkovitost i pouzdanost ove inovativne tehnologije certificiralo je Društvo za industrijske tehnologije za antimikrobne proizvode (SIAA).

Čistoća na treću potenciju

Jedinstveno ispiranje s novim sustavom Triple Vortex® predstavlja bitan doprinos vrhunskoj higijeni WC-a Sensia® Arena. Pomoću istovremenog ispiranja iz tri izlaza za vodu, ovaj sustav stvara snažan vrtlog koji ne ostavlja ništa iza sebe. Školjka bez rubova također olakšava čišćenje i onemogućava prskanje tijekom ispiranja. Istovremeno, sustav Triple Vortex® visoke učinkovitosti maksimalno iskorištava svaku kap te na taj način smanjuje potrošnju vode.

Svaki je detalj novog tuš WC-a osmišljen da bi se osiguralo da ostane higijenski u svakodnevnoj uporabi. Ručice mlaznice nisu samo izrađene od antibakterijskih materijala nego se i automatski ispiru prije i nakon svake uporabe. Osim toga, glava mlaznice jednostavno se zamjenjuje da bi se osigurala neprestana čistoća i pouzdanost čak i nakon mnogo godina uporabe. Kada nisu u uporabi, ručice mlaznice zaštićene su od nečistoća štitnikom za mlaznicu.

Istjerajte neugodne mirise iz kupaonice

Dostupno je nekoliko praktičnih značajki za poboljšanu osobnu udobnost. Inovativni sustav za izvlačenje mirisa štiti od svih neugodnih mirisa. Dok zračni štit oko školjke zadržava zrak unutar WC-a, drugi ventilator izvlači neugodne mirise iz školjke kroz posebni karbonski filtar. „Pametne” značajke WC-a dolaze do izražaja kada WC otkrije prisutnost i automatski podigne poklopac dok mu se osoba približava. Poklopac se također automatski spušta nakon uporabe bez da ga korisnik dodirne. Čak i tijekom noći blago noćno svjetlo vodi korisnike do njihova WC-a GROHE Spalet.
Luksuz potpunog upravljanja – analogno i digitalno

Pametna tehnologija upravljanja ugrađena je da bi korisnicima pružila potpunu kontrolu nad svim mogućnostima i postavkama. Uz mogućnost ugradnje na zid za praktičan pristup, daljinski upravljač omogućava personalizaciju vrste mlaza, pritiska vode i temperature. Tim funkcijama može se alternativno upravljati pomoću bočne ploče školjke. Sensia® Arena također je spremna i za digitalnu budućnost. Korisnici pametnih telefona mogu preuzeti aplikaciju GROHE Spalet koja im omogućava programiranje postavki na vlastitom profilu tako da svaki Sensia® Arena WC bilo gdje u svijetu može automatski pružiti željenu vrstu njege.

Predstavljanje novog WC-a GROHE Sensia® Arena Spalet: inteligentna njega zahvaljujući personaliziranom čišćenju, vrhunskoj higijeni i potpunoj udobnosti.