GROHE – nagrađeni dizajni tvrtke

Nagrada za dizajn Red Dot: dvostruki pogodak za GROHE

Ovogodišnja postava dobitnika nagrade za dizajn Red Dot uključuje dva GROHE proizvoda. Oba doprinose posebnom doživljaju tuširanja: vodootporan zvučnik Bluetooth Aquatunes i termostat Grohterm 800.

Elegantno dizajniran bežični zvučnik Aquatunes omogućuje korisnicima uživanje u omiljenoj glazbi pod tušem.

U isto vrijeme, bit pojednostavljenog i ergonomskog dizajna termostata Grohterm 800 osigurati je najviše razine udobnosti, praktičnosti i sigurnosti tijekom tuširanja.

Oba su proizvoda oduševila žiri od 40 sudaca iz razloga kao što su stupanj inovacije, formalna kvaliteta i ekološka kompatibilnost. OT To je podjednako i odraz visoke razine sudaca koji stoje iza svojih odluka. Prestižna nagrada Red Dot bit će dodijeljena samo proizvodima koji se ističu izvrsnim dizajnom.

Sofisticirani dizajn proizvoda tvrtke GROHE atraktivan je ljubiteljima dizajna diljem svijeta i također redovit primatelj poznatih nagrada. Proizvođač je osvojio oko 230 nagrada za dizajn u prošlim godinama i ove godine k tome dodao brojna nova priznanja. Nagrade, poput nagrade za dizajn Red Dot ili nagrade Iconic Awards: Interior Innovation ponovo naglašavaju nepogrešiv fokus na dobar dizajn koji je i dalje jedna od najvažnijih temeljnih vrijednosti brenda GROHE. Ta filozofija ima važnu ulogu u stvaranju jedinstvenih proizvoda koji unose određen osjećaj stila u sva uređenja kupaonica i kuhinja.

Predani izvrsnosti u dizajnu kupaonica i kuhinja, GROHE nastavlja stvarati inspirativne proizvode koje cijene potrošači i stručnjaci u dizajnu.

GROHE Aquatunes
GROHE Aquatunes

https://www.grohe.com/hr/

PR agencija In medias res komunikacije d.o.o.