Feminal JGL

Menopauza?

Može i bez tegoba uz Feminal iz JGL – a

Valovi vrućine i crvenila, znojenje, nesanica, umor, glavobolja,slaba koncentracija, tjeskoba, nemir su tegobe koje pogađaju čak 80% žena u menopauzi. To su najčešći razlozi zbog kojih većina žena u menopauzi odlazi liječniku.

Međutim, nestankom smetnji ne prestaje priča o menopauzi. U godinama koje slijede sluznica spolnih organa postaje tanja i suha, koža također, pojačano se pojavljuju  bore,mišićno tkivo polako slabi,a povećava se masno tkivo i to tamo gdje je ono najnepoželnije; na trbuhu i bedrima. Žena je izložena bolestima srca i krvnih žila, kosti su joj sve krhkije, a tiha epidemija – osteoporoza postaje problem svakoj drugoj ženi.

Vratite osmijeh na lice

Na svu sreću sve te tegobe mogu se spriječiti ili znatno ublažiti uzimanjem izoflavona, odabranom prehranom, umjerenom i redovitom fizičkom aktivnošću i pozitivnim gledanjem na život. Izoflavoni pripadaju u najpouzdanije fitohormone kojima je u brojnim znanstvenim i stručnim studijama dokazana velika učinkovitost i neškodljivost jer znatno smanjuju valove vrućine, znojenje i ostale tegobe. Mogu se uzimati i kada hormonalna terapija nije preporučljiva. Duže uzimanje izoflavona imat će zaštitno djelovanje na srce i krvne žile, posebno na arterije te na zdravlje kostiju kojima prijeti osteoporoza. Nije li to razlog za osmijeh?

Vitalia Feminal kapsule iz JGL – a,  prirodni su proizvod koji sadržava sva četiri izoflavona crvene djeteline i to čak 40 mg u jednoj kapsuli. Zato je za ublažavanje tegoba menopauze te za očuvanje zdravlja kostiju, srca i krvnih žila dovoljno uzeti samo jednu kapsulu dnevno.

Savjeti koji mogu dodatno pomoći:

  • Jedite više biljne hrane, smanjite mesne obroke
  • Potrudite se zadržati normalnu tjelesnu masu
  • Odlučite se za redovnu tjelesnu aktivnost
  • Odijevajte se u slojevima. Višak je lako skinuti
  • Prestanite pušiti, izbjegavajte alkohol, kofein i jake začine
  • Slušajte svoje tijelo, ako je umorno, odmorite se

https://www.jgl.hr/hr/proizvodi/bezreceptni-program/vitalia/vitalia-feminal-kapsule-30-kom/

Feminal JGL