Božićni popust za kupnju studentskih ulaznica za konferenciju droidcon Zagreb 2016.

Droidcon ulaznice za studente ponovnio sponzorira droidcon Zagreb za vrijedne studente koji imaju interes za sudjelovanje na droidconu Zagreb 2016., najvećoj Android konferenciji u jugoistočnoj Europi.

droidcon Zagreb održat će se 27., 28. i 29. travnja 2016. u hotelu Antunović u Zagrebu. Očekuje se više od 600 posjetitelja i govornika iz preko 30 zemalja. Uključivati će brojna edukativna predavanja te štandove na kojima će tvrtke predstavljati svoj rad i inovativna rješenja.

Student si mogu mogućnost upoznavanja članova Android zajednice – programera, analitičara, dizajnera i znanstvenika – poslušati vrijedne stručne savjete i informirati se o najnovijem tehnološkim dostignučima iz svijeta Androida.

Droidcon ulaznice za studente

Studenti mogu iskoristiti priliku kupnje ulaznica po najpovoljnijoj studentskoj ponudi!

Na već sniženu studentsku cijenu ulaznica od 300 kuna, droidcon Zagreb nudi dodatni božićni popust od 50%!

Sve što je potrebno učiniti za dobivanje spomenutog popusta je napisati tweet o droidconu Zagreb ili lajkati stranicu droidcon Zagreb na Facebooku i podijeliti objavu studentskog božićnog popusta sa svojim krugom prijatelja.

Popust za droidcon ulaznice vrijedi do Božića 2015. uz predočenje studentskih isprava.

https://droidcon.hr/hr/

Pogledajte kako je bilo na droidconu 2015: https://droidcon.hr/hr/povijest/

Najavljen je veliki broj edukativnih predavanja, kao i gostovanje predavača iz Intela, Sixta, Paypala… Organizatori su u pregovorima s Googleom, Facebookom i Wanderlistom te nizom startupova, čiji bi predstavnici mogli također sudjelovati u konferenciji.

U sklopu Droidcona bit će održan Barcamp (tijekom kojeg bilo tko može prijaviti i održavati predavanje, ukoliko prikupi dovoljno glasova) te ​hackathon…