Mia Maretić i Dea Maretić putuju u obući CLARKS.

Mia i Dea Maretić - CLARKS by Comfort and Life
Mia i Dea Maretić putuju u Rim

Tvrtka Comfort and Life koja je generalni distributer najvećeg svjetskog proizvođača cipela CLARKS, podržala je odlazak naše predstavnice na svjetski izbor za World Top Model.

Dea Maretić pobjednica je izbora World Top Model Croatia 2015 i predstavljati će Hrvatsku na svjetskom izboru početkom prosinca 2015. u Rimu. To će biti jubilarni 25. izbor za World Top Model na kojem će se predstavnice svih zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000€ koji se potpisuje s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija, MAJOR Model Management, koja ima svoje podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Na putu će je pratiti njezina sestra blizanka Mia Maretić koja je nedavno u Cataniji, gdje je održan ovogodišnji izbor The Look Of The Year 2015., u izboru 200 djevojka osvojila prvo mjesto. The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu.

Blizanke Dea i Mia članice su zagrebačke modne agencije Talia Model koju vodi gospođa Tihana Harapin Zelepugin. Mia i Dea su i uspješne učenice drugog razreda prirodoslovno-matematičkog smjera 13. zagrebačke gimnazije.

Tvrtka Clarks je najveći svjetski proizvođač obuće – globalna tvrtka za proizvodnju, dizajniranje inovacije i prodaju obuće. Clarks godišnje prodaje više od 50 milijuna pari cipela i posluje u preko 75 zemalja svijeta, od Europe i Amerike pa sve do Azije i Pacifika. Tvrtka broji čak 15000 zaposlenika što također pokazuje njenu veličinu i snagu u svijetu cipela.

U lancu trgovina obućom Comfort and Life zastupljeni su brandovi: CLARKS, ARA, PETITE JOLIE, BIRKENSTOCK, Dr. FEET… Adrese trgovina: Zagreb: City Center One West, Gundulićeva 20, Westgate ulaz broj 2, 1. Kat, Split: City Center One, Split, Bosanska 9, Sinj: Vrlička 8, Pula: Ulica Sergijevaca 37.

Sve fotografije su snimljene u monobrand shopu CLARKS u zagrebačkom Westgateu.

Fotograf: Ratko Mavar

Mia i Dea Maretić - CLARKS - Westgate Zagreb
Mia i Dea Maretić – CLARKS – Westgate Zagreb
Mia i Dea Maretić - CLARKS - Talia Model
Dea i Mia – CLARKS – Talia Model
Mia i Dea Maretić - CLARKS - World Top Model 2015
Dea i Mia – CLARKS – World Top Model 2015
Dea i Mia Maretić - CLARKS - The Look Of The Year 2015
Dea i Mia Maretić – CLARKS – The Look Of The Year 2015 winner
Mia i Dea Maretić - CLARKS monobrand shop by Comfort and Life
Dea i Mia Maretić – CLARKS monobrand shop by Comfort and Life
https://www.facebook.com/comfortandlife/

Link na stranicu clarks.com