CLARKS

 

Lanac trgovina s obućom Comfort and Life otvorio je u zagrebačkom Westgateu monobrand shop CLARKS.

Clarks  shop by Comfort and Life
Clarks shop by Comfort and Life
Osim u ovoj trgovini modeli iz najnovije kolekcije najvećeg proizvođača cipela na svijetu CLARKS, moći će se naći i u svim ostalim trgovinama Comfort and Life (C&L), koje se nalaze u Zagrebu, Splitu, Puli i Sinju.

Tvrtka Clarks je najveći svjetski proizvođač obuće – globalna tvrtka za proizvodnju, dizajniranje inovacije i prodaju obuće. Godišnje prodaje više od 50 milijuna pari cipela i posluje u preko 75 zemalja svijeta, od Europe i Amerike pa sve do Azije i Pacifika. Tvrtka broji čak 15000 zaposlenika što također pokazuje njenu veličinu i snagu u svijetu cipela.

Tvrtka Clarks izrasla je iz male radionice Cyrusa i Jamesa Clarka koji su 1825 godine počeli s izradom kožnih papuča. Načela koja su im pomogla da postanu provjereni i respektabilni međunarodni brand ostala su ista. Sjedište tvrtke Clarks je još od tih vremena ulica u Somersetu u Londonu.

Clarks zapošljava veliki tim dizajnera sa svih strana svijeta. Oni traže inspiraciju u svjetskim modnim metropolama i na modnim pistama, ali također i u modnim utjecajima moderne Britanije, kao i tradicionalnih stilova.

Od vremena kada je bila proizvedena prva ‘Brown Petersburg’ papuča unazad gotovo 200 godina, njihova obuća privlači pažnju i pobuđuje maštu ljudi u cijelome svijetu.

Tom prilikom obuću iz najnovije kolekcije jesen zima 2015/2016 isprobale su TV voditeljica Ecija Ivušić i glumica Sonja Kovač.

Posjetiote i vi novootvoreni monobrand shop u zagrebačkom shoping centru Westgate.

https://westgate-shopping.com/clarks/

Adrese prodavaonica Comfort and Life (C&L):

Zagreb:
• City Center One, East
• City Center One, West
• Gundulićeva 20
• Westgate ulaz broj 2, 1. kat
Split:
• City Center One, Split
• Bosanska 9
Sinj:
• Vrlička 8

CLAKS by Comfort and Life Ecija Ivušić
CLAKS by Comfort and Life Ecija Ivušić
CLAKS by Comfort and Life Sonja Kovač
CLAKS by Comfort and Life Sonja Kovač

Agencija za odnose s javnošću IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.