SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. proslavlja svoju 55 obljetnicu

SUVAG

Za tvrtku BSH kućanski uređaji d.o.o. PR agencija In medias res komunikacije d.o.o., organizirala je u vrtiću poliklinike radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a provedu između pet do šest sati. Tu dolaze radi rehabilitacije sluha i govora. Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja. Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch. Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave prehrane. A usput su se i zabavljala kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja. Tvrtka BSH kućanski uređaji tim je povodom odlučila donirati dječjem vrtiću Poliklinike kućanske uređaje. Ti uređaji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu. Donaciju je Ravnateljici Poliklinik gospođi Adindi Dulčić predao Direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski.

PR agencija In medias res komunikacije d.o.o. želi potaknuti i druge velike tvrtke da podupru napore djelatnika SUVAG-a, da pruže svojim štićenicima što kvalitetniji program i boravak u njihovoj ustanovi.

Foto: Ratko Mavar

https://www.suvag.hr/