SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. proslavlja svoju 55 obljetnicu

SUVAG

Za tvrtku BSH kućanski uređaji d.o.o. PR agencija In medias res komunikacije d.o.o., organizirala je u vrtiću poliklinike radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a provedu između pet do šest sati. Tu dolaze radi rehabilitacije sluha i govora. Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja. Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch. Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave prehrane. A usput su se i zabavljala kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

IMG_8758

Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja. Tvrtka BSH kućanski uređaji tim je povodom odlučila donirati dječjem vrtiću Poliklinike kućanske uređaje. Ti uređaji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu. Donaciju je Ravnateljici Poliklinik gospođi Adindi Dulčić predao Direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski.

PR agencija In medias res komunikacije d.o.o. želi potaknuti i druge velike tvrtke da podupru napore djelatnika SUVAG-a, da pruže svojim štićenicima što kvalitetniji program i boravak u njihovoj ustanovi.

IMG_8556

Foto: Ratko Mavar

https://www.suvag.hr/