Nova generacija No Frost hladnjaka BOSCH s novim sustavima za svježinu BOSCH VitaFresh, za zdraviji život

BOSCH VitaFresh hladnjak
BOSCH VitaFresh hladnjak
  • Veći volumen, nove dimenzije: 60 i 70 centimetara širok, 80 centimetara dubok (XXL uređaj)
  • Sustavi svježine BOSCH VitaFresh po mjeri za serije 4, 6 i 8
  • Optimalno skladištenje zadržava vrijedne sastojke
  • Glavne prednosti dizajna – od staklenih vrata do koncepta osvjetljenja
  • Jednostavni upravljački elementi i opcije koje pružaju komfor

Stižu dobre vijesti za sve koji se u budućnosti žele hraniti još zdravije i svježije. Proizvođač kućanskih uređaja Bosch ove godine predstavlja potpuno novu generaciju uređaja za hlađenje i zamrzavanje serija 4, 6 i 8. Sustavi svježine BOSCH VitaFresh ne zadržavaju samo izgled i okus spremljenih namirnica, već čuvaju čak vitamine te ostale hranjive tvari. Osim toga, uređaji s tehnologijom NoFrost i pretincem za zamrzavanje smještenim u donjem dijelu uređaja odlikuju se opremom koja je nadasve jednostavna za uporabu te brojnim opcijama koje pružaju komfor kao i istaknutim dizajnom. Nova linija proizvoda ističe se i svojim volumenom. Zahvaljujući inteligentnoj raspodjeli unutrašnjosti novi modeli imaju za 13 do 54 litre veći volumen od svojih prethodnika. A XXL uređaji dubine od 80 centimetara ostvaruju čak i do 50 posto više volumena od standardnih uređaja Bottom Freezer tvrtke Bosch. To odgovara volumenu od 171 litre odnosno volumenu 171 tetrapaka mlijeka.

Zdrava prehrana? I to s lakoćom!

Zdrava i uravnotežena prehrana veliki je trend. No mnogi je ljudi i dalje smatraju skupom. Stručnjaci u Boschu su si uzeli za cilj dodatno olakšati mogućnosti zdrave prehrane. Taj cilj je ostvaren s novom generacijom hladnjaka koji su osmišljeni za praktičnu uporabu. Oni ispunjavaju sve važne izazove svakodnevnog života. Za razliku od standardnih sustava za pohranu, moderni sustavi svježine VitaFresh znatno duže čuvaju svježinu i vitamine osjetljivih namirnica poput bobica, salata, povrća i voća. Sada kućanstva mogu bez poteškoća izdržati i s jednom velikom kupovinom tjedno, a da se pritom ne moraju odreći svježine i zdravih sastojaka.

Bosch VitaFresh PRO sustav
Bosch VitaFresh PRO sustav

Pro kao „profesionalac”

Posebice pri uređajima serije 8 aktivni nadzor hlađenja i dosljedno upravljanje svježinom omogućuju profesionalnu podršku. Zahvaljujući sustavu BOSCH VitaFresh pro moguće je temperaturu skladištenja za ribu, meso i mliječne proizvode kao i za voće i povrće precizno podesiti između minus jedan i plus tri stupnja Celzija. Temperatura blizu točke ledišta idealna je za namirnice koje se lako kvare, poput ribe i mesa. Poseban pretinac za takve namirnice također sprječava prenošenje mirisa na druge pretince. Istodobno se prema potrebi može podesiti vlažnost zraka za voće, povrće ili miješani sadržaj na tri različita stupnja. U serijama 4 i 6 za duže održavanje svih hranjivih tvari zaslužni su sustavi BOSCH VitaFresh i BOSCH VitaFresh plus. Zahvaljujući odvojenim i različito podesivim pretincima koji se mogu dijelom izvaditi i koji omogućuju upravljanje temperaturom i vlagom voće i povrće duže ostaje ukusno i hrskavo.

Harmoničan dizajn, intuitivno rukovanje

I jednostavnost uporabe drži korak s tehnologijom. Svi novi rashladni uređaji omogućuju nadasve fleksibilne načine punjenja te sadrže intuitivne upravljačke elemente. Zahvaljujući tome svježa i uravnotežena prehrana postaje još lakša. Istaknute prednosti osim toga određuje i uspješan te kvalitetan dizajn uređaja Bosch. Izvana zadivljuju detalji poput ručki ugrađenih po cijeloj dužini, metalnih ručki te precizno obrađenih staklenih vrata. Novi koncept osvjetljenja bočnim svjetlećim diodama te reflektorima u serijama 6 i 8 omogućuje maksimalan pregled unutrašnjosti.

https://www.bosch-home.com/hr/proizvodi/hla%C4%91enje-i-zamrzavanje.html