BOSCH MaxxiMUM - Ivana Mišerić i Tina Katanić
BOSCH MaxxiMUM – Ivana Mišerić i Tina Katanić

BOSCH MaxxiMUM je rezultat šezdesetogodišnjeg iskustva

Bosch MaxxiMum je rezultat šezdeset godišnjeg  iskustva u proizvodnji kuhinjskih aparata. Ovaj premijski kuhinjski aparat ima metalno kućište s elegantnim kromiranim rubovima i zdjelu izrađenu od brušenoga, nehrđajućega čelika te zahvaljujući tome pripremu hrane čini pravim užitkom. Ovaj kuhinjski aparat proizveden je za one kojima je kuhanje sastavni dio njihova života. On im omogućuje optimalnu podršku za najširi izbor funkcija  zahvaljujući svim svojim dodacima. Bez obzira jesu li to lazanje, ukusna jela od povrća ili profinjeni deserti – uporabom praktičnog kompleta dodataka, standardnih dodataka ili cijelog niza posebnih dodataka MaxxiMUM svima omogućuje da uživaju u pripremanju svojih omiljenih jela.

Pripremanje hrane s novim MaxxiMUM-u  ne samo da je jednostavno, već  je i stvarno. Veliki broj inovativnih rješenja omogućilo je da je pripremanje hrane postalo još jednostavnije.  EasyArm omogućuje podizanje metlice miješalica jednim pritiskom tipke. Punjenje je sada puno jednostavnije i omogućuje praktičniju pripremu hrane. Miješalica se pri punjenju zdjele zaustavlja otraga, čime se osigurava da sastojci padnu u zdjelu umjesto na nastavak za miješanje. Dodan je i  veliki lijevak, vrlo jednostavan za punjenje. Za jednostavnije ulijevanje krema i jednostavno vađenje tijesta MaxxiMUM je opremljen s udobnim ručkama i praktičnim izljevom na zdjeli.

Obilje dodataka i više od  120 funkcija garantira vam neprekidno otkrivanje  njegovih novih mogućnost, a uz to i mnogo novih okusa.

Svatko tko jednom posjeduje MaxxiMUM, nikada se ga više neće htjeti odreći. Izuzetna kvaliteta izrade, potpuno metalno kućište i zdjela izrađena od brušenoga nehrđajućega čelika garantiraju njegovu dugovječnost i izdržljivost.

Jednostavnu upotrebu aparata MaxxiMUM su nam prezentirali Ivana Mišerić i Tina Katanić uz pomoć chefa Vladimira Šajnovića.

BOSCH-MaxxiMUM---prezentacija-za-medije-u-ELIPSU
Ivana Mišerić i Chef Vladimir Šajnović na prezentaciji BOSCH MaxxiMUM
BOSCH MaxxiMUM Ivana Mišerić i Tina Katanić
BOSCH MaxxiMUM Ivana Mišerić i Tina Katanić
Tina Katanić - BOSCH MaxxiMUM
Tina Katanić – MaxxiMUM
BOSCH-MaxxiMUM---predstavnici-medija
Predstavnici medija na prezentaciji BOSCH
Eduard Slunjski BOSCH MaxxiMUM
Eduard Slunjski BOSCH
BOSCH MaxxiMUM u Elipsu - novinari
BOSCH MaxxiMUM u Elipsu – novinari