BOSCH IFA 2015

Dojmljive inovacije na interesantnom
Bosch-ovom štandu na sajmu i izložbi IFA 2015

  • Četiri središnje bine: kuhanje, hlađenje, pranje i Home Connect
  • Nagrade koje je osvojio Bosch: nagrada za dizajn, “Prvak u uslugama” i pobjednik na testu
  • Kulinarski spektakl: pobjednici kulinarskog TV spektakla “Okus”, Felicitas i Jan Aigner su se natjecali u kuhinji s kuharom Alexander-om Herrmann-om.
Značajne poruke najbolje se prenose putem dojmljivog predstavljanja. U takvim okolnostima, Bosch ne samo da je predstavio proizvode i inovacije na izložbi IFA 2015 u Berlinu – od 4. do 9. rujna – već je i dao uvid u praktične vrijednosti tih novih zbivanja.

Četiri načina da biste dobili savršene rezultate – BOSCH IFA 2015

Na četiri glavne bine predstavili su se veliki kućanski aparati koji najavljuju najvažnije nove proizvode iz Bosch-a: prvo, savršena dopuna linije pećnica serije 8 s kojima je Bosch uzdrmao sudionike na IFA-i prošle godine – to su nove indukcijske ploče za kuhanje serije 8 opremljene s PerfectFry senzorom za prženje i senzorom za kuhanje PerfectCook. Drugo, rješenje za klasičnu zagonetku perilica s novom ActiveOxygen funkcijom: higijenski čistom rublju na nježnim, niskim temperaturama pranja. Treće, duže čuvanje zdrave, vitaminima bogate prehrane – zahvaljujući novoj generaciji veliki NoFrost zamrzivač hladnjak s naprednim sustavom svježine VitaFresh pro. Na kraju, cijeli svijet novih mogućnosti za umrežene kućanske aparate nudi Home Connect. Ta aplikacija se može koristiti na smartphone-u ili tablet računalu. Aplikacija ne samo da omogućava upravljanje aparatima na daljinu. Nudi i mogućnost provjere dali ima rajčica u hladnjaku dok niste doma.

Veliki i mali kućanski aparati – BOSCH IFA 2015

Uz ove dojmljive inovacije važno je ne previdjeti aparate iz drugih skupina kućanskih aparata. Poboljšane perilice posuđa sa Zeolite® sustavom za sušenje, nove pećnice serije 8, nove nape bile su također izložene na štandu. Pored velikih kućanskih aparata, tvrtka je pokazala svoje inovacije i s područja malih kućanskih aparata. Od nezamjenjive i atraktivne MUM5 serije kuhinjskih aparata, preko izuzetno tihih SilentMixx blendera do najnovijih modele usisivača. Ovdje je također fokus na jednostavnim rješenjima sa savršenim rezultatima. Nova verzija MUM5 ima novi izgled i još veću snagu. Idealno za svakoga tko voli pripremiti ukusne delicije za prijatelje i obitelj. Posjetitelji sajma imali su mogli uživati u pripremi rolada od cimeta, zelenih smoothie-ja i domaće tjestenine od povrća uživo. Nakon toga iste su mogli i kušati.

Broj 1 za projektiranje i usluge – BOSCH IFA 2015

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, Bosch brand je primio brojne nagrade, koje su se ponosno prikazivale na Bosch-ovom štandu. Spektar nagrada se kreće od brojnih nagrada za dizajn, kao što su nagrada za pećnice serije 8, do pobjeda na raznim testovima u “Stiftung Warentest”( potrošačke ankete ). Pa sve do počasnog naslova “red dot design team 2015. godine”. Nagrada za uslugu novinskog lista “Die Welt” je doista nešto posebno. Zahvaljujući prvoklasnoj podršci korisnicima Bosch se može nazvati “Prvak u uslugama” među proizvođačima kućanskih aparata. Uz upotrebljivost i dizajn, tišina je još jedna tema koja se proteže kroz različita područja proizvoda. Bosch nastavlja širiti svoj portfelj iznimno tihim uređajima kao odgovor na želju mnogih potrošača za što manje “tehničke buke” u kućnom okruženju.

Kuhanje s gostima zvijezdama – BOSCH IFA 2015

Od značajnijih događaja tijekom sajma bili su redoviti nastupi s pobjednicima popularnog njemačkog kulinarskog show-a na „Okus“ TV-u Sat.1. Pripremljeni od strane žirija iz “Okusa” i Michelinovom zvijezdom kuharom Alexander-om Herrmann-om. Dva strastvena kuhara su se pojavljivali u umanjenoj verziji TV formata. U tom slijedu događaja, oni su koristili najnovije kućanske aparate Bosch iz showa “Okus”. Bosch će biti partner i u trećoj sezoni serije „Okus“.

https://www.bosch-home.com/hr/

BOSCH PerfectCook sensor - BOSCH IFA 2015
BOSCH PerfectCook sensor
BOSCH PerfectCook PerfectFry - BOSCH IFA 2015
BOSCH PerfectCook PerfectFry
BOSCH NoFrost - BOSCH IFA 2015
BOSCH NoFrost
BOSCH hladnjak SidebySide - BOSCH IFA 2015
BOSCH hladnjak SidebySide
BOSCH SidebySide otvoreni - BOSCH IFA 2015
BOSCH SidebySide otvoreni
BOSCH ActiveOxygen 2 - BOSCH IFA 2015
BOSCH ActiveOxygen 2
BOSCH ActiveOxygen - BOSCH IFA 2015
BOSCH ActiveOxygen