Bez kabela i kompromisa

Bosch Athlet je prvi ručni bežični usisavač koji postiže snagu čišćenja od 2400 watt-a na svim tipovima podova[1]

Athlet - bežični akumulatorski usisivač
Athlet – bežični akumulatorski usisivač
  • Bez kabela: visoke performanse i dugo vrijeme rada zahvaljujući Bosch litij-ionskoj tehnologiji
  • Bez vrećice u usisavaču: SensorBaglessTM Tehnologija za vrhunske performanse čišćenja
  • Bez naknadnih troškova zahvaljujući perivom filtru

Bežični ručni usisavači uvijek su pri ruci kada je to potrebno, a Athlet Bosch je posebno dobro prilagođen tome. Boschev prvi bežični ručni usisavač, čisti jednako temeljito kao ostali modeli usisavača snage 2400 W. Zahvaljujući dokazanoj SensorBagless ™ tehnologiji u kombinaciji s visokim performansama, motorizirana AllFloor HighPower mlaznica, postiže rezultate čišćenja usporedive s žičanim usisavačima na svim vrstama podova.

BOSCH Athlet - fleksibilnost
BOSCH Athlet – fleksibilnost

Fleksibilan i lagan

Svojom težinom od tri kilograma, Athlet je lagan, a niskim težištem i uravnoteženom ergonomijom sjedi savršeno u ruci. Štoviše, vrlo je lako manevrirati s njime zahvaljujući dodatku fleksibilne mlaznice. Njime se može jednostavno manevrirati i doseći udaljene kutove ispod sofa i ormara. Pošto nema kabela o kojemu morate brinuti, možete ga koristiti na mjestima na kojima nema utičnica. Činjenica da se može pohraniti uredno u sobi tijekom punjena  još je jedan plus.

BOSCH Athlet - fleksibilan i lagan
BOSCH Athlet – fleksibilan i lagan

Nedvojbeno: Bosch litij – ionska tehnologija

Sada se provjerena Bosch litij-ionska tehnologija, koja se koristi u Boschevim električnim alatima i e-biciklima, nalazi i u usisavačima. Baterija je vrlo cijenjena, ne samo zbog svog dugog vijeka trajanja i visokih performansi, već i zato što omogućuje uređaju  da odradi dugi vremenski period – do 60 minuta bez prekida. Kada je punjenje  potrebno, baterija se napuni do 80 posto nakon samo tri sata. Tri stupnja elektroničke zaštite pouzdano sprječavaju: prekomjerno punjenje, pregrijavanje i duboko pražnjenje. [2]

BOSCH Athlet - 2400W snage čišćenja
BOSCH Athlet – 2400W snage čišćenja

Za uspješno usisavanje nije potrebna vrećica

Kad bežični usisivač uđe u domaćinstvo, on je upotrebljavan puno češće od konvencionalnog usisavača – to je potvrđeno istraživanjima potrošača[3]. Athlet bežični usisivač ne samo da dobro usisava, već je jednostavno i njegovo održavanje. Athlet je prvi akumulatorski ručni usisivač koji se može pohvaliti s provjerenom SensorBaglessTM tehnologijom. SensorControl funkcija praćenja značajno smanjuje potrebnu razinu održavanja jer se filtri na usisavačima bez vrećice moraju redovito čistiti kako bi se osigurala optimalna učinkovitost čišćenja. No, iskustvo pokazuje da su mnogi korisnici čistili filtre prekasno, stoga je njihov usisivač radio na niskoj razini većinu svog radnog vijeka – to je slučaj i s ručnim usisavačima i tradicionalnim modelima za usisavanje podova. U Athlet-u, međutim, SensorControl sustav upozorava kada je potrebno filtar očistiti.  Zahvaljujući moćnoj centrifugalnoj sili, zrak je odvojen od prašine, čak i prije nego padne na filtar. Većina prašine završi u kutiji, a ne u filteru, zadržavajući potrebnu razinu održavanja na minimumu. Nema naknadnih troškova jer su inovativni dugovječni Bosch filtri perivi i ne moraju se mijenjati. Spremnik za prašinu je također vrlo lako ukloniti i prazniti. Bežični usisavač Athlet nudi vrhunsku učinkovitost i temeljito čišćenje bez dodatnih troškova za vrećice i filtre – tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.

[1] Zadržavanje prašine u usporedbi s modelom  usisavača snage  2400 W  Bosch ( BGL32400 ) na tepihu i tvrdim podovima s pukotinama, mjereno prema EN 60312 .

[2] Vrijeme rada ovisi o razine odabrane snage.

[3] Online anketa korisnika bežičnih ručnih usisavača u travnju 2011. godine ; 496 ispitanika ; proveo ju je Dialego AG, Online istraživanje tržišta.

https://www.bosch-home.com/hr/https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/ciscenje-poda/bezicni-akumulatorski-usisavaci/athlet/BCH65RT25K?breadcrumb=null