Anti tox thermo tretman ako imate umornu kožu bez svježine i energije, osloboditi će Vašu kožu od nakupljenih štetnih tvari iz okoliša te dubinski potaknuti mikrocirkulaciju i metabolizam stanica. Iznimno učinkovito djelovanje dubinskog zagrijavanja kože i oslobađanja od štetnih tvari vratiti će koži vitalnost i mladenački sjaj.

Anti tox tretman by Biodroga

Ovim iznimnim tretmanom  postiže se  izvrsna interakcija zagrijavanja i hlađenja kože uz neizostavan detoks učinak thermo-tox pilinga koji ne samo da dubinski pročišćava  kožu nego relaksira muskulaturu lica sa čime se postiže i vidno smanjenje izraženijih dubokih bora na licu. Vraća koži izgubljenu svježinu i zaglađen izgled te Intenzivno regenerira i potiče rast novih mladih  stanica. Tako pripremljena koža postaje izvrstan medij za apsorpciju aktivnih tvari iz turbo anti-age lifting maske iz flisa koja svojim snažnim „booster“ učinkom dubinski opskrbljuje kožu sa visokoučinkovitim peptidima koji aktiviraju sintezu kolagena i hijaluronom koji opskrbljuje vlagom. 

Uključite ovaj iznimni tretman u svoju beauty rutinu, oslobodite kožu od štetnih tvari i osigurajte mjesta sa novu energiju koja će vratiti mladenački sjaj i zdravi izgled.

BIODROGA MD Anti-Tox termo-piling s učinkom zagrijavanja pomaže koži sa svojom funkcijom oslobađanja od  prekomjernog nakupljanja nečistoća u porama kože. Kroz savršenu kombinaciju zagrijavanja, detoksikacije, inovativnih i učinkovitih sastojaka, koža je dubinski potaknuta peterostrukim djelovanjem:

  • Termo učinak zagrijavanja i dubinsko djelovanje na kožu. 
  • Detox učinak i piling efekt postignut zrncima bambusa.
  • Zaštitno  djelovanje i njegujući učinak s uljem avokada, maslina i biljni squalan.
Biodroga Anti Age ultimate lifting linija- anti tox
Biodroga Anti age ultimate lifting linija

ULTIMATIVNA ANTI-AGE 24- satna krema za njegu kože

ULTIMATIVNA ANTI-AGE 24- satna krema za njegu suhe kože

ULTIMATIVNA ANTI-AGE krema za njegu područja oko očiju

BIODROGA MD™ ANTI-AGE koristi najnovija znanja iz medicine i farmakologije za opću dobrobit kože.

Inovacija: tehnologija NOVO PEPTIDE3

BB BIO.Si