Los Angeles, California

Početak ljeta na obali Malibua obilježio je prestižan event o kojemu se ovih dana naveliko priča po koluarima Los Angelesa. Bellabeat, vodeća tvrtka u svijetu ženskog wellnessa, obilježila je ljetnu sezonu intimnom Wellness Summer Power večerom u ekskluzivnom Nobuu, Malibu. Olivia Culpo je međunarodno poznata manekenka i glumica. Isabel Alysa Vita je vlasnica poznatog branda za samotamnjenje Dolce Glow koji je poharao Hollywood. Ona je ujedno i poslovna partnerica Miley Cyrus. Njih dvije su bile voditeljice ove večeri.

Bellabeat summer 2023 event, Nubu, Malibu
Bellabeat summer 2023 event, Nubu, Malibu

Isabel Alysa Vita

Strastvena zagovornica Bellabeatove misije, Isabel Alysa Vita podijelila je svoje oduševljenje: “Obožavam Bellabeat i sve za što se zalažu kao brand! Kao poduzetnici, supruzi i zaposlenoj mami, Bellabeatovi proizvodi postali su moje tajno oružje koji mi pomažu da balansiram svoj užurbani lifestyle na način da pritom ostanem zdrava, snažna i u svojoj top formi. Moja uhodana navika već dvije godine je svako jutro provjeriti Readiness Score u Bellabeat Wellness Coach aplikaciji, te cycle syncat svoje treninge, obroke, čak i sastanke prema fazama svog ciklusa. Divno je napokon vidjeti brend koji ne samo da prepoznaje da naša tijela funkcioniraju drugačije nego tijela muškaraca, nego prihvaća i promovira jedinstvenost našeg ženskog wellness putovanja. Bellabeat je doista predvodnik tailor-made wellness programa. Nama ženama je ovo zaista trebalo – brand koji se brine samo i isključivo o našem zdravlju!”

Olivia Culpo with her Ivy by Bellabeat
Olivia Cuplo sa svojom Bellabeat Ivy narukvicom

Olivia Culpo

Olivia Culpo, koja također strastveno podržava brend već duže vrijeme, rekla je: “Rast wellness industrije je nevjerojatan! Ponosna sam što sam dio Bellabeatove priče te jako podržavam brendove poput Bellabeata koji osnažuju žene da prioritiziraju svoju dobrobit i zdravlje individualnim pristupom koji je namijenjen samo nama ženama. Vjerujem da je briga o sebi bitan dio održavanja dobrog fizičkog, ali i mentalnog zdravlja, i divim se Bellabeatovoj strasti i predanosti u tome da postane vodeći izbor za žene na njihovom putu brige o sebi.”

Intimna večera osim domaćina Olivie Culpo i Isabel Alyse okupila je i mnogu drugu LA kremu tj. poznate uzvanike i utjecajne osobe, a neka od imena bila su sestre Culpo Aurora i Sophia, poznate po svom reality showu s HBO Maxa, zatim svjetski poznata fitness influencerica i poduzetnica Sarah Stage, američka pjevačica i model Pia Mia, jedini muški uzvanik James Charles – svjetski poznati beauty blogger, američka pjevačica Montana Tucker, Liz Culley – direktorica iz Conde Nesta, urednica WWD – Ryma Chikhoune, Sports Illustrated Model – Gabriella Halikas, jedna od utjecajnih celebrity fotografkinja – Solmaz Saberi i mnogi drugi.

Restoran Nobu Malibu, Bellabeat event
Restoran Nobu Malibu, Bellabeat event

Ivy

Međutim, fokus večeri nije bio samo na gurmanskoj kuhinji ili popisu gostiju, već na Bellabeatovom sveobuhvatnom pristupu wellnessu. Sve to s naglaskom na wellness rutine u nadolazećem ljetu. Jedan od favorita gostiju bio je Bellabeat tote bag ispunjen wellness proizvodima idealnim za početak ljeta. U njem se nalazio njihov slavni Ivy – jedini uređaj za praćenje zdravlja i wellnessa dizajniran i izrađen isključivo za žene. Te super udobna Bellabeat prostirka za jogu Bellabeat Joga Mate.

Tema večeri je bilo limitirano izdanje Bellabeat Wellnews publikacije u kojoj su predstavljeni najznačajniji ljetni trendovi u wellnessu. Ti trendovi uključuju življenje u skladu s menstrualnim ciklusom, ledene kupke, digitalni detox, pravilo 80/20 i još mnogo toga. Publikacija Wellnews potaknula je zanimljive rasprave te pružila vrijedne informacije o najznačajnijim ljetnim trendovima u wellnessu, nadahnjujući gošće da ih i same isprobaju.

Sarah Stage, Lejla Sertovic (Bellabeat CMO), Olivia Culpo, Aurora Culpo, Kristen Gaffney
Sarah Stage, Lejla Sertovic (Bellabeat CMO), Olivia Culpo, Aurora Culpo, Kristen Gaffney

Lejla Sertović

Lejla Sertovic, CMO Bellabeata, iznijela je svoje dojmove nakon eventa. “Velika je čast biti host ovakvog eventa na ovako prestižnoj lokaciji kao što je Nobu, Malibu. Još veća čast bila je okupiti ovako divne i moćne žene na jednom mjestu s istim stajalištem o tome da su zdravlje i wellness postali apsolutni priortiteti žena koje brinu o sebi. U kontekstu ljetne sezone, mislimo da je vrijeme da redefiniramo ljeto i njegovo značenje. Ono više ne bi smjelo biti sinonim sezone restriktivnih dijeta ili pak nepromišljenog uživanja. Ljeto je zapravo savršeno godišnje doba za refleksiju, postavljanje novih ciljeva. Te uvođenja nove wellness routine bilo da se radi o uvođenju balansirane prehrane, nove metode vježbanja, praćenju biometrijskih i wellness podataka ili započinjanju lifestylea u skladu sa svojim menstrualnim ciklusom ”. 

Nadovezujući se na ovu ideju, dodala je,“Bellabeat je posvećen stvaranju trendova koji su  namjenjeni zdravlju žena, nudeći holistički i uravnotežen pristup wellnessu. Ovo okupljanje ponovno je potvrdilo naše tvrdnje da žene žele sveobuhvatan pristup wellnessu, koristeći dostupne alate i tehnologiju kako bi poboljšale svoje zdravlje i wellness iskustvo. Iznimno smo ponosni što su nama kao brandu pružile ovako značajno povjerenje te da su odabrale bas naša rješenja i nas kao podršku na svakom koraku.”

Bellabeat

U skladu s predanošću Bellabeata u podršci ženama na njihovom wellness putovanju, brand nastavlja voditi femtech i wellness industriju. Najavljuje svoj nadolazeći novi proizvod Ivy+, koji će doći na tržište krajem 2023. Bellabeatov najnoviji proizvod slijedi primjer Ivyja, uređaja za praćenje biometrijskih i wellness lifestyle podataka. Ivy je na listi TIME-ovih najboljih izuma 2022. Ivy+ ponudit će napredne značajke za praćenje wellnessa i dodatnu personalizaciju u svojim wellness programima.

Bellabeat očigledno nastavlja osvajati američko health & wellness tržište. Ovaj ekskluzivni event definitivno je testament tome i označuje početak osnažujućeg, nadahnjujućeg i, što je najvažnije, zdravog ljeta s Bellabeatom.

O Bellabeatu:

Bellabeat se nalazi na čelu globalne wellness industrije, revolucionirajući žensko zdravlje i tehnologiju svojim

praćenjem zdravlja i wellnessa usmjerenom na žene, aplikacijama za wellness coaching i Period Diary). Rad tvrtke koji je promijenio wellness industriju iz korijena te privukao pažnju i investitora i korisnica. Nagrađen je prestižnim priznanjem Time-a za najbolji izum 2022., a Business Insider ga je proglasio najboljim pametnim nakitom. Bellabeat osnažuje žene da se ponovno povežu same sa sobom. Te da oslobode svoju unutarnju snagu i budu ono što su trebale biti.

#bellabeat #oliviaculpo #isabelalysavita #ivy #dolceglow #malibu

Pročitajte članak: Bellabeat Ivy obsesija je svijetskih influencerica.