AQUA MARIS REFRESH PROIZVOD GODINE

U sklopu projekta Proizvod godine koji je treću godinu za redom organizirao najposjećeniji hrvatski ženski portal www.zena.hr.

U hotelu Esplanade održana je svečana dodjela nagrada. Nagrade su pripale najpopularnijim proizvodima u Hrvatskoj prema sudu čitateljica portala www.zena.hr. Zena.hr je vodeći lifestyle web portal za ciljnu skupinu žena na području Hrvatske i regije. Aqua Maris Refresh, novi proizvod iz linije Aqua Maris riječke farmaceutske tvrke JGL d.d., slavio je u kategoriji zdravlja. U ime JGL-a nagradu je preuzela Tamara Radić, direktorica marketinga JGL-a za Regiju JIE.

Hidrolati lavande i smilja imaju analgetsko, antiseptičko, protuupalno, antialergijsko djelovanje kao i umirujuće djelovanje na cijeli organizam. Proizvod je u potpunosti prirodan, bez aditiva i konzervansa te prikladan za svakodnevnu uporabu.

Aqua Maris Refresh

Aqua Maris trenutačno je prisutan na čak tri kontinenta i u više od 30 zemalja. Jedan je od najuspješnijih hrvatskih izvoznih brendova čiji izvoz čini 98 posto njegove prodaje. Sukladno podacima konzultantske kuće Nicholas Hall za 2013., Aqua Maris je i najprodavaniji brend na svijetu u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora s globalnim tržišnim udjelom od 8%.

U konkurenciji od čak 490 nominiranih proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje glasanju se odazvalo gotovo trideset i pet tisuća čitatelja portala zena.hr. Glasanje je potrajalo više od dva i pol mjeseca.

Ova nagrada veliko je priznanje budući da su žene većinom te koje donose odluke o kupnji proizvoda široke potrošnje. Istraživanje o kupovnim navikama Hrvatica pokazalo je da Hrvatice uživaju u kupovini. Nerijetko u trgovinama provode i do nekoliko sati tjedno, primjećuju reklamne kampanje i vole isprobavati novosti na tržištu. Često kupuju impulzivno, a internet prednjači kao medij putem kojeg se informiraju o proizvodima.

JGL-Aqua-Maris-Refresh1-1

https://www.aqua-maris.hr/