Usluge

Home Usluge

Profesionalno. Brzo. Učinkovito.

Kao prva agencija za odnose s javnošću sa više od 20 godina iskustva.
 Naši stručnjaci planiraju, uspostavljaju i održavaju dobar glas i međusobno razumijevanje između Vaše organizacije i njenih javnosti. Tijekom godina specijalizirali smo se u slijedećim područjima:

Odnosi s medijima

Svaka organizacija mora upravljanje odnosima s medijima prilagoditi svojim potrebama, a kako bi te potrebe prepoznala potreban joj je netko tko će ih znati uočiti i cijeniti.

Krizni menadžment

Djelujte proaktivno! Naš iskusan tim nastoji identificirati krizu i pripremiti poduzeće na posljedice krize prije nego li do krize uopće dođe.

Public Affairs

Nužno je pratiti događaje na političkoj i društvenoj sceni te se na vrijeme prilagoditi tijeku tih događaja u Vašu korist. Za Vas ćemo pratiti relevantna politička, zakonska i druga ključna pitanja te prikupljati informacije o aktivnostima javnih institucija, sve u vrhu prilagođavanja komuniciranja prema toj javnosti.

Lobiranje

Iskoristiti poslovnu priliku, ali i spriječiti moguću štetu, bit je lobiranja. Stoga prepustite našem stručnom timu da najbolje zastupa Vaše interese.

Svoje povjerenje dale su nam brojne kompanije

Naš rad temeljen je na transparentnosti, stručnosti i pozitivnosti što u konačnici rezultira povjerenjem naših klijenata zbog čega su nam neki od njih ostali vjerni do danas.

Bosch
Petite Jolie
C&L
Siemens
Miele
Zaks
SAP
Argentum
Gorenje
Krka
IBM
Vlada Republike Slovenije
Lek
Partner Banka
Masterfoods
Peko
AWT
Philips
Samsung
ZSS
Lisca Fashion
Skijaški klub Medvešćak
Mars
Raiffaisen
Školski Športski Savez Grada Zagreba
Triodo
MOL

Nazovite nas već danas +385 98 476 866!

Ili pošaljite email sa upitom na info@odnosisjavnoscu.hr. Nikada ne obećavamo nemoguće. Od 1992. godine do danas naši klijenti bili su od vlada država, multinacionalnih korporacija do malih poduzetnika i startup kompanija, od danas to možete postati i Vi!

Kontaktirajte nas