GROHE Sense – sustav za zaštitu od izljeva

GROHE Sense i GROHE Sense Guard

GROHE Sense i GROHE Sense Guard

GROHE Sense Guard sustav reguliran s pomoću aplikacije sprječava štetu u kućanstvu uzrokovanu vodom. Kućevlasnici podcjenjuju rizik od štete uzrokovane vodom.

GROHE Sense i GROHE Sense Guard najnovija su inteligentna rješenja tvrtke GROHE za pametni dom. Pametni senzor za vodu GROHE Sense prati razinu vlage, otkriva istjecanje vode i u slučaju problema smjesta upozorava kućevlasnike, dok se GROHE Sense Guard ugrađuje u glavnu vodovodnu cijev te omogućuje prekid dovoda vode u slučaju puknuća neke cijevi. Oba se rješenja temelje na revolucionarnoj pametnoj tehnologiji, zahvaljujući kojoj ih je moguće pratiti i regulirati s pomoću najnovije aplikacije GROHE ONDUS.

GROHE ONDUS

GROHE ONDUS

Šteta uzrokovana vodom koja se može spriječiti
GROHE Sense i GROHE Sense Guard osmišljeni su za bavljenje problemom štete u kućanstvima uzrokovane vodom koja je, prema anketi koju je ranije ove godine provela tvrtka GROHE, podcijenjen rizik. Polovica kućanstava u Europi barem je jednom pogođena štetom uzrokovanom vodom, što je uvelike nadmašilo pretpostavke sudionika. Prema prethodnom izvješću Udruge njemačkih osiguravatelja 93 % takvih slučajeva moglo se spriječiti. Budući da GROHE uvijek nastoji osigurati da kupci uživaju u korištenju vode, razvoj inteligentnih uređaja za praćenje i sprječavanje štete uzrokovane vodom logičan je sljedeći korak u inovaciji proizvoda.

GROHE Sense Guard - pametni regulator vode

GROHE Sense Guard – pametni regulator vode

Inovativni proizvodi za pametniju budućnost
GROHE Sense pametni je senzor za vodu. Lako se postavlja na pod te otkriva poplavljivanje i prati temperaturu i razinu vlage u prostoriji. Više uređaja u različitim prostorijama u kući može se upotrebljavati za trenutačno obavješćivanje kućevlasnika o bilo kakvim problemima da bi mogao na vrijeme reagirati.

GROHE Sense Guard pametni je mehanizam za regulaciju vode koji otkriva rizik od zamrzavanja, mikro istjecanja i puknuća cijevi. Kada ga profesionalni instalater ugradi u središnju vodovodnu cijev kuće, korisnik s pomoću tog uređaja može automatski prekinuti dovod vode u slučaju puknuća neke cijevi. Čak ni zaboravljena otvorena slavina više neće ostati nezamijećena!

Inovativni sustav za zaštitu od vode temelji se na bežičnoj LAN tehnologiji industrijskog standarda, a regulira se s pomoću aplikacije GROHE ONDUS, središnjeg dijela sustava GROHE Sense. Pruža najvišu razinu zaštite od vode, omogućujući stalno praćenje i regulaciju uređaja GROHE Sense i GROHE Sense Guard, bilo gdje i bilo kada. Korisnici primaju upozorenja kada u njihovom domu nastane problem s vodom te mogu prekinuti dovod vode s pomoću aplikacije i uređaja GROHE Sense Guard da spriječe veću štetu. Osim toga, aplikacija sadržava značajku koja korisnicima omogućuje praćenje potrošnje vode u svojem kućanstvu.

GROHE Sense - senzor za detekciju prisustva vode

GROHE Sense – senzor za detekciju prisustva vode

Opušteno i bez strepnje
Oštećenja uzrokovana vodom iz vodovodnog sustava najčešći su oblik štete u kućanstvima. Kada nastane oštećenje uzrokovano vodom, poželjno je što prije popraviti svu štetu, no popravci mogu trajati tjednima, ako ne i mjesecima. Stoga je prevencija najbolje rješenje. Zato su stručnjaci iz GROHEa razvili sustav za zaštitu od vode GROHE Sense, kako bismo mogli bezbrižno uživati u danu, dok se GROHE Sense i Sense Guard brinu o našem domu.

više informacija potražite na: https://www.grohe.com/hr/34681/grohe-luksuzne-mijesalice-za-kupaonicu-i-kuhinju/for-your-smarthome/landing-page/

Related Articles

GROHE Essence
GROHE Sensia Arena WC tuš
GROHE Rainshower SmartControl

No comments

You must be logged in to post a comment.